Dekodiranje mobilnog telefona Samsung Galaxy A6 obuhvaćeno je bogatom ponudom servisnih usluga koje za vas vrši tim vrsnih servisera servisa Doktor Mobil u Beogradu.

Samsung Galaxy A6 - dekodiranjeSamsung Galaxy A6 – Još jedan model proverenog brenda Samsung dolazi sa pristupačnom cenom od oko 250 eura (decembar 2018), pa možemo reći da verovatno predstavlja model koji bi mogao da parira telefonima srednje klase koji dolaze iz kuće Huawei.

Ono što je neosporno jeste da ćete za ovu pristupačnu cenu dobiti pouzdan telefon elegantnog izgleda i pristojnih specifikacija, što je, posebno za kupce verne Samsungu, i više nego dovoljan razlog da se odluče upravo za Galaxy A6.

Ovaj smartfon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Dolazi sa 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB što bi trebalo da je dovojno za skladištenje svih, vama bitnih i zanimljivih sadržaja. Oba objektiva (glavni i “selfi”) imaju 16 MP što je sasvim dovoljno za fotografije pristojnog kvaliteta.

Treba pomenuti i da A6 poseduje čitač otiska prsta, a on je smešten na poleđini, ispod kamere, što po mišljenju nekih korisnika i nije najidealnije jer usporava rad.

Otključavanje mobilnog telefona Samsung Galaxy A6

Pošto je za ovaj pametni telefon moguće koristiti i dve SIM kartice, potpuno je očekivano da će vam smetati ukoliko je zaključan za samo jednu mrežu. Ovaj “trik” koji operateri često praktikuju kako bi vas što duže zadržali, moguće je prenebegnuti dekodiranjem Samsung Galaxy A6 mobilnog telefona.

Kako biste telefon koristili bez ikakve blokade, dovoljno je da posetite naš servis, jer će Doktor Mobil otključati vaš Samsung Galaxy A6 i to bez ikakve muke, spretno, stručno i pouzdano.

Mogli bismo da vam kažemo da će vam telefon biti otključan na licu mesta ili u okviru 24h što je najčešće i slučaj, ali istina je da to zapravo niko pouzdano ne može da tvrdi dok ne vidi sam uređaj, a nama je važno da poslovanje gradimo na međusobnom poverenju sa našim korisnicima. Mi smo tim koji stoji i iza svog rada, ali i iza svojih reči.

Kada donesete mobilni telefon u naš servis, možete dobiti najpreciznije informacije o dužini trajanja servisiranja, kao i o naknadi za taj postupak. Ono što za sada možemo da vam tvrdimo je da je sa servisom Doktor Mobil dekodiranje smartfona Samsung Galaxy A6 – bezbedno i trajno.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Doktor Mobil ima bogato i raznoliko iskustvo kada je u pitanju servisiranje mobilnih telefona. Mi uspešno vršimo različite popravke velikog broja mobilnih uređaja u okviru Samsung servisa, a kada je u pitanju dekodiranje, osim za Samsung telefone na raspolaganju smo vam i za većinu drugih brendova i modela, bez obzira na to iz koje mreže i zemlje dolaze.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena