Dekodiranje Samsung Galaxy A8 u servisu Doktor Mobil

Kada dekodirate Samsung Galaxy A8 trajno ćete rešiti pitanje blokade koja je onemogućavala njegovo korišćenje van mreže u kojoj ste ga inicijalno pribavili.

Mi odgovorno tvrdimo da će servis mobilnih telefona – Doktor Mobil dekodirati vaš Galaxy A8, tako lako i jednostavno, da ćete svaki sledeći put kada vam bude trebalo nešto u vezi sa mobilnim telefonima, bez razmišljanja doći u naš servis.

dekodirati galaxy a8

Samsung Galaxy A8 (A530) – radi na operativnom sistemu Android 7.1.1 (Nougat), koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 (Oreo). Poseduje 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije.

Glavna kamera ovog mobilnog telefona ima 16 MP (LED blic, panorama, HDR), dok je prednja “selfi” kamera dualna i ima rezoluciju od 16 MP + 8 MP.

Baterija kod mobilnog telefona Galaxy A8 je neukloniva, ili integrisana i ima 3000 mAh, što bi trebalo da je dovoljno za i do 24h provedena u razgovoru. Pored pristojnog kapaciteta baterije, poseduje i mogućnost brzog punjenja.

Samsung Galaxy A8 dekodiranje

Kupovina Galaxy A8 u Srbiji je moguća već za 1 dinar, a nakon takve kupovine obično sledi i dekodiranje Sasmung Galaxy A8 jer u pomenutom slučaju uglavnom dobijate zaključan telefon koji nije moguće koristiti sa SIM karticom druge mreže.

Na navedeni način mobilni operateri pokupavaju da osiguraju svoje interese. Međutim, Doktor Mobil, brine isključivo o vašim interesima, pa na vaš zahtev uspešno dekodira Galaxy A8.

I pri kupovini ovog telefona u inostranstvu, bićete primorani da ga otključate ako želite da ga koristite u našoj zemlji, ali sa servisom Doktor Mobil to nije nikakva prepreka, već jednostavan postupak koji će Galaxy A8 trajno i sigurno osloboditi blokade.

Želeli bismo da napomenemo i da smo mi kao kolektiv u potpunosti svesni vaših potreba i značaja koji mobilni telefon ima u životu svakog pojedinca u savremenom dobu, pa ćemo, stoga, na sve načine pokušati da Samsung Galaxy A8 dekodiramo u što kraćem vremenskom roku.

samsung galaxy dekodiranje

Upit o ceni dekodiranja Samsung Galaxy A8

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil uspešno dekodira veliki broj modela brenda Samsung. A pored dekodiranja, podjednako uspešno obavljamo i ostale servisne usluge (softverske i hardverske) i to u okviru našeg servisa Samsung mobilnih telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button