Kada blokada na vašem uređaju postane jedini razlog koji vas veže za trenutnu mrežu, dođite u naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil, kako bismo to efikasno rešili i oslobodili vas dekodiranjem vašeg Samsung Galaxy J3 (2017).

Dekodiranje ili otključavanje Samsung Galaxy J3 (2017) podrazumeva servisnu intervenciju koja će trajno ukloniti blokadu uspostavljenu na vašem uređaju, pa ćete nakon toga telefon moći da koristite u drugoj, za vaše potrebe najboljoj mreži.

dekodiranje samsung galaxy j3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017), J330 – Radi na operativnom sistemu Android 7.0 (Nougat), koji je moguće nadgraditi na Android 8.0 (Oreo), a podršku u radu pruža mu procesor Exynos 7570 Quad (14 nm).

Poseduje 2 GB RAM i 16 GB interne memorije, koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB. Baterija ovog uređaja raspolaže kapacitetom od 2400 mAh što je dovoljno za i do 15 sati provedenih u razgovoru.

Pomenuli bismo i kamere ovog uređaja, od kojih glavna raspolaže rezolucijom od 13 MP (LED blic, HDR, panorama), dok je rezolucija prednje “selfi” kamere 5 MP.

Samsung Galaxy J3 (2018) – dekodiranje

Već je opštepoznata činjenica da se operateri u “trci” za prikupljanje što više korisnika služe raznoraznim trikovima. Jedan od njih je i uspostavljanje blokade na mobilnim telefonima, što sprečava korišćenje SIM kartice koja ne pripada datoj mreži koju ste prvobitno odabrali.

Međutim, ovo možete jednostavno prevazići dekodiranjem Samsung Galaxy J3 (2018). Ovu servisnu intervenciju za vas će vrlo jednostavno i lako obaviti serviseri Doktor Mobil servisa koji su kroz ovaj postupak uspešno prošli nebrojeno mnogo puta.

Još jedan od učestalih razloga za dekodiranje Samsung Galaxy J3 (2018) je i kupovina ovog telefona u inostranstvu, pa on i u ovom scenariju dolazi sa kodom, odnosno šifrom koju je neophodno ukloniti da biste nesmetano mogli da ga koristite i u našoj zemlji.

Pošto je ovo jedna od najčešćih intervencija servisa mobilnih telefona, Doktor Mobil s ponosom možemo istaći da smo je doveli do apsolutne perfekcije, pa kada nam prepustite svoj uređaj možete biti mirni i spokojni jer će on kod nas biti apsolutno bezbedan.

otklju;avanje galaxy j3

Cena dekodiranja za Galaxy J3 (2018)

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Doktor Mobil već godinama uspešno vrši dekodiranje Samsung mobilnih telefona, a pored toga u okviru svog Samsung servisa obavlja podjednako kvalitetno i ostale softverske i hardverske operacije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena