Dekodirati, odnosno otključati Samsung Galaxy J4 Plus zapravo znači ukloniti blokadu koja sprečava korišćenje ovog telefona u nekoj drugoj mreži, osim one koja je i zaključala sam uređaj. Kako biste ovo prevažišli na raspolaganju vam je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Dekodiranje je jedna od najčešćih intervencija koju vršimo, pa smo apsolutno sigurni i u svoje znanje, a i u sposobnosti koje posedujemo, a koje su uslov za uspešno dekodiranje bez ikakvog rizika po vaš Galaxy J4 Plus.

dekodirati galaxy j4 plus

Samsung Galaxy J4 Plus – radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo). Poseduje 2/3 GB RAM i 16/32 GB ROM, odnosno interne memorije, koju možete koristiti za skladištenje i čuvanje raznolikih sadržaja poput slika i dokumentacije.

Baterija ovog mobilnog telefona je integrisana i ima 3000 mAh. Kada su u pitanju kamere, Galaxy J4 Plus poseduje dve – zadnju sa 13 MP (LED blic, panorama, HDR) i prednju, “selfi” kameru koja raspolaže sa 5 MP (LED blic).

Za ovaj uređaj možda je zanimljivo izdvojiti senzor za očitavanje otisaka prsta koji umnogome olakšava pristup brojnim sajtovima i aplikacijama, ali i pruža odličnu zaštitu za vaše podatke.

Doktor Mobil dekodira Galaxy J4 Plus

Kada rezimiramo brojne slučajeve dekodiranja Galaxy J4 Plus mobilnog telefona, dolazimo do zaključka da je najveći broj uređaja koji dolazi do nas ili kupljen u inostranstvu, ili od domaćih operatera u okviru određenog tarifnog paketa.

Pošto se, uz ugovornu obavezu, Samsung Galaxy J4 Plus može kupiti već za 1 dinar, nije neobična ranije pomenuta činjenica da je veliki broj ovakvih telefona kodiran, odnosno zaključan.

Naime, operateri sa ciljem da zaštite svoje interese, postavljaju blokadu na određene mobilne telefone i time se osiguravaju da ćete, bar na neki vremenski period, biti vezani za njihove usluge. Međutim, to ne mora biti slučaj jer Doktor Mobil jako povoljno, a pored toga i efikasno može dekodirati vaš Samsung Galaxy J4 Plus.

Na taj način ćete trajno biti oslobođeni blokade i moći ćete da koristite svoj telefon u bilo kojoj mreži, kako u Srbiji, tako i u svetu.

dekodiranje samsung galaxy j4 plus

Upit o ceni dekodiranja Samsung Galaxy J4 Plus

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Ako se odlučite da dekodiranje Samsung Galaxy J4 Plus poverite servisu Doktor Mobil, odabraćete kvalitet i ažurnost. Naši marljivi serviseri, za vas će besprekorno obaviti ovo, ali i svako drugo servisiranje koje vam može biti potrebno.

  Naš Samsung servis, osim dekodiranja mobilnih telefona ovog brenda, uspešno rešava i sve druge softverske i hardverske intervencije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena