Ukoliko vam je potrebno dekodiranje, odnosno otključavanje vašeg Samsung Galaxy J6 Plus mobilnog telefona, jednostavno dođite u naš servis – Doktor Mobil i efikasno  rešite prepreku na koju ste naišli.

U životu svakog pojedinca postoji mnoštvo prepreka i zamki koje „vrebaju“, a najbitnije je za svaku pronaći rešenje i uspešno je prevazići. U ovom slučaju, tim servisa Doktor Mobil ima rešenje za blokadu na vašem uređaju, a uz to, rešenje vam nudimo po pristupačnoj ceni, a uz garanciju kvaliteta usluge i apsolutnu bezbednost vašeg uređaja.

slika 1Samsung Galaxy J6 Plus – iz Samsunga smo sa ovim modelom mobilnog telefona dobili 6,0-inčni HD+ infiniti displej (18,5:9). Sam ekran uokviren je elegantnim i zaobljenim ramom što sve ukupno odaje utisak stilski odličnog rešenja koje izaziva ugodan estetski doživljaj.

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo). Dolazi sa 3/4  GB RAM i 32/64 GB unutrašnje memorije koju je moguće i dodatno proširiti umetanjem microSD kartice (do 512 GB). Baterija na Samsung J6+ je integrisana – 3300 mAh.

Glavna kamera ovog mobilnog telefona je dvostruka – 13 MP + 5 MP (LED blic, panorama, HDR), sa druge strane, prednja kamera poseduje 8 MP (LED blic).

Dekodiranje Samsung Galaxy J6 Plus

Kada poželimo da promenimo SIM karticu, a blokada koja je uspostavljena od strane operatera nam to ne dozvoljava, potrebno nam je da neko jednostavno dekodira taj mobilni telefon kako bismo ga što pre nesmetano koristili u skladu sa svojim potrebama. Ako je i vaš Samsung Galaxy J6 Plus zaključan, Doktor Mobil će ga dekodirati i trajno ukloniti nepoželjnu blokadu.

U najvećem broju slučajeva zaključani dolaze uređaji koje smo kupili u nekoj domaćoj mreži, a uz određenu ugovornu obavezu. Na taj način pružalac usluga štiti svoje interese i pokušava da korisnika što duže veže za sebe. Međutim, lako i jednostavno se možete osloboditi  pomenute blokade u čemu će vam zdušno pomoći vrsni serviseri  Doktor Mobil tima.

Nakon što dekodiramo vaš Samsung Galaxy J6 Plus, moći ćete da ga upotrebljavate i u zemlji, ali i van nje, kod operatera koji vama najviše odgovara, bez ikakvih poteškoća. Mi garantujemo uspeh dekodiranja koje vršimo, a pored toga, i bezbednost mobilnog telefona koji ste nam poverili.

slika 2

 

Cena dekodiranja za Samsung Galaxy J6 Plus

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil vam može dekodirati Samsung Galaxy J6 Plus, i to veoma povoljno, a kvalitetno i sigurno. Osim za ovaj model, naš servis vrši dekodiranje Samsung mobilnih telefona generalno. A pored toga, u okviru Samsung servisa, pružamo vam i druge softverske i hardverske usluge.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena