Dekodiranje ili otključavanje Samsung Galaxy S10+ je servisni postupak kojim se uklanja postojeća blokada, zavisnost od jednog operatera i omogućava nesmetano korišćenje telefona sa SIM karticom bilo kog operatera.

Doktor Mobil servis u Beogradu će obaviti uslugu dekodiranja S10+ pametnog uređaja a ukoliko imate neki drugi model ovog brenda, takođe Vam je na raspolaganju dekodiranje Samsung telefona.

Osim dekodiranja, radimo i sve druge popravke na Samsung mobilnim telefonima.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy S10+

  dekodiranje samsung galaxy s10+

  Samsung Galaxy S10 Plus je impozantan pametni telefon premijum klase. Za atraktivan izgled ovog modela zaslužni su Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.4 inča.

  S10+ radi na operativnom sistemu Android 9.0 i poseduje osmojezgarni procesor. Za skladištenje korisničkih podataka na raspolaganju su verzije od 8 GB RAM i 128/512 GB interne kao i verzija od 12GB RAM i 1T interne memorije.

  Trostruka primarna kamera i sekundarna dvostruka kamera prave fotografije besprekornog kvaliteta.

  Možete li sami dekodirati S10+?

  U ovom trenutku – ne možete. Vrlo često se po internetu pojave raznorazna uputstva i video tutorijali kako otključati Samsung telefon i slično. Najčešće, ta uputstva ničemu ne služe osim da privuku posetioce na sajt.

  Dešavalo se prethodnih godina da za poneki model telefona i određeni Android sistem se pronađe neka „rupa“ u sistemu, pa je moguće samostalno softverski otključati telefon. To su retke situacije i uglavnom sa sledećom verzijom Androida više ne vrede.

  Za ovako skupe telefone kao što su Samsung S10 plus i ostali iz S serije – ne preporučujemo Vam da sami pokušavate da dekodirate telefon. Zaboravite na instant uputstva koja pronađete na internetu jer šteta koju možete prouzrokovati nestručnim rukovanjem može biti velika.

  Najbolji način dekodiranja za ovakve telefone je preko fabričkih kodova. Jednom otključan telefon na ovaj način više se ne može zaključati i mirni ste sve vreme dok koristite telefon.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Dekodiranje Samsung Galaxy S10+

   Ukoliko ste mobilni uređaj kupili preko nekog od domaćih (MTS, Telenor, Vip) ali i inostranih operatera, verovatno ćete se suočiti sa blokadom na Vašem S10+ telefonu. Mnogi operateri koriste ovaj metod kako bi sačuvali korisnike u svojoj mreži.

   Ako nemate nameru da menjate operatera, verovatno da nećete ni primetiti da je telefon zaključan tj. kodiran. Međutim, šta će se dogoditi kada u telefon pokušate da ubacite karticu nekog drugog operatera?

   Ako je telefon kodiran, zaključan na neku mrežu,  nakon što ubacite drugu SIM karticu u telefon, pojaviće se obaveštenje da je potrebno uneti kod za otključavanje. Ili se neće pojaviti obaveštenje a telefon jednostavno neće moći da uđe u mrežu.

   dekodiranje samsung galaxy s10 plus

   Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu otkloniće ovu poteškoću i obaviti za Vas dekodiranje Samsung Galaxy S10+ smartfona bezbedno i u najkraćem mogućem roku za ovakav tip usluge.

   Ukoliko niste iz Beograda nudimo mogućnost daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis, preko fabričkih kodova tzv. dekodiranje preko IMEI broja.

   Nakon što je dekodiranje Vašeg Samsung Galaxy S10+ uređaja završeno, blokada će biti uklonjena trajno a telefon osposobljen za rad sa bilo kojim operaterom, bez obzira na to da li je bio zaključan na domaćoj ili inostranoj mreži.

   Cena dekodiranja Samsung Galaxy S10+

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

     

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena