Dekodiranje ili otključavanje Samsung Galaxy S10 je servisna intervencija koja uklanja blokadu sa zaključanog uređaja i omogućava korišćenje telefona sa SIM karticom bilo kog operatera. Nije od značaja da li je telefon zaključan na domaćoj ili inostranoj mreži.

Doktor Mobil servis u Beogradu će omogućiti dekodiranje Vašeg S10 mobilnog telefona.

Možete posetiti dekodiranje Samsung telefona ukoliko Vam je ova usluga potrebna na nekom drugom Samsung modelu.

Samsung Galaxy S10

zamena ekrana na samsung galaxy s10

Samsung Galaxy S10 je premijum telefon atrakivnog dizajna. Spoljašnjost ovog uređaja krasi Dynamic AMOLED kapacitivni touchscreen veličine 6.1 inča.

Pouzdan rad S10 modela obezbeđuje osmojezgarni procesor. Za čuvanje podataka na raspolaganju su 8 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Fotografije izuzetnog kvaliteta i intenzivnih boja mogu se zabeležiti trostrukom primarnom kamerom od 12 MP+ 12 MP+ 16 MP i selfi kamerom od 10MP.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Da li dekodiranje S10 možete obaviti sami?

  Daćemo Vam nedvosmisleni odgovor na ovo pitanje – ne možete. Za postupak dekodiranja potrebni su iskustvo i adekvatni alati pa ne preporučujemo da se oslanjate na laičke savete koji često kruže internetom.

  Nestručne pokušaje dekodiranja ovako skupih modela kao što je S10 možete skupo platiti. Najčešće se oni završavaju potpunim gubitkom svih podataka koje ste sačuvali na telefonu, ali je moguće i da šteta bude veća od toga.

  Što se samog postupka otključavanja telefona tiče, preporučujemo dekodiranje preko fabričkih kodova. Nakon toga možete bezbrižno koristiti Vaš S10 bez ikakvih ograničenja i bojazni da će se ponovo zaključati.

  Ako ste skeptični u vezi sa ovom intervencijom, treba da znate da se blokada dekodiranjem uklanja trajno i ne ostavlja nikakve posledice po uređaj.

  Dekodiranje Samsung Galaxy S10

  dekodiranje samsung galaxy s10

  Velika verovatnoća da Vaš uređaj bude zaključan tj. kodiran postoji ako ste ga kupili preko nekog od domaćih (MTS, Telenor, Vip) ili inostranih operatera. Operateri ovakav vid obezbeđenja postižu ugovornom obavezom kako bi sačuvali korisnike u svojoj mreži.

  Ako ste dugogodišnji klijent jednog od operatera i nemate nameru to da menjate, verovatno nećete ni znati da je Vaš Galaxy S10 zaključan tj. kodiran. Međutim, onog trenutka kada budete pokušali da ubacite karticu bilo kog drugog operatera u telefon, doživećete neprijatno iznenađenje.

  Tada će Vam telefon, nakon što ubacite drugu SIM karticu tražiti kod za otključavanje. U suprotnom nikakvog obaveštenja neće biti, ali telefon jednostavno neće moći da se „prikači“na mrežu.

  Doktor Mobil servis mobilnih telefona u Beogradu otkloniće blokadu sa zaključanog telefona i obaviti dekodiranje Samsung Galaxy S10 smartfona bezbedno i u najkraćem ostvarivom roku.

  Klijenti koji nisu iz Beograda a imaju mogućnost daljinskog dekodiranja bez dolaska u servis. Ovo je moguće uraditi otključavanjem preko fabričkih kodova tzv. dekodiranje preko IMEI broja.

  Nakon što je dekodiranje Vašeg Samsung Galaxy S10 uređaja završeno, blokada će biti bespovratno uklonjena a Vašem telefonu omogućen rad sa bilo kojim operaterom.

  Treba napomenuti i da ne postoji razlika između postupka dekodiranja telefona zaključanog na domaćoj i inostranoj mreži.

  Cena dekodiranja Samsung Galaxy S10

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena