Kako biste mogli potpuno slobodno da raspolažete Vašim telefonom, posetite nas i obavite dekodiranje Samsung J3 u Doktor Mobil servisu.

Dekodiranjem se otklanja blokada koja kodiranom tj. zaključanom uređaju onemogućava funkcionisanje u svim mrežama sem u onoj na koju je zaključan.

Ukoliko Vam je potrebno dekodiranje Samsung J3 ali i drugih modela pametnih telefona, možete nas posetiti ili pozvati a mi ćemo pouzdano otključati Vaš telefon.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Samsung J3 kodiran

zamena mikrofona ili slusalice na samsung galaxy j3 2018

Samsung Galaxy J3 – ovaj pristupačan smartfon radi na 2G, 3G i 4G mreži. Iako je brzina protoka podataka automatski podešena, korisnici u svakom trenutku mogu ručno izabrati koji tip mreže žele da koriste.

Ukoliko je Samsung J3 kodiran, može biti onemogućeno korišćenje bilo koje od ovih mreža jer one dolaze preko SIM kartice, pa ako je telefon ne prihvata, to će automatski isključiti ove mogućnosti.

Neke od karakteristika ovog uređaja su IPS LCD ekran od 5.0 inča, memorijski prostor od 2 GB RAM 16 GB interne memorije kao i baterija od 2600 mAh.

Kako uočiti da je Samsung J3 zaključan?

Možete posedovati zaključan tj. kodiran Samsung J3 a da toga niste ni svesni. Prvo, telefon ste kupili preko operatera koji u ponudi ima otplaćivanje telefona na rate i ugovornu obavezu koja traje i duže od toga.

Drugo, u međuvremenu ste videli da drugi operateri nude bolje uslove ili pakete koji Vam više odgovaraju. Treće, prebacili ste broj u drugu mrežu i pokušali da stavite novu SIM karticu u telefon. Tada je nastao problem.

Znakove da je J3 kodiran uočićete prilikom ubacivanja SIM kartice drugog operatera kada će Vam telefon tražiti kod za otključavanje.

Nekada neće biti naznaka o tome da je potreban kod ali zato telefon neće moći da se poveže na mrežu.

Kada Vas ovakvi problemi zadese, najsigurnije je poveriti ih stručnom servisu i ustanoviti odakle oni dolaze. Čak i ako ste sigurni da potrebno obaviti dekodiranje J3 uređaja, ne preporučujemo da to pokušavate sami.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Dekodiranje Samsung J3 (2018)

dekodiranje samsung j3 2018

Dekodiranje Samsung J3 jedna je od rutinskih usluga koje pouzdano pružamo u našem Doktor Mobil servisu.

Dekodiranjem će se bespovratno otkloniti sve smetnje i nemogućnost izbora koji stoje na putu da koristite Vaš J3 u željenoj mreži. Nije važno da li je telefon bio zaključan na domaćoj ili inostranoj mreži.

Nakon dekodiranja Samsung J3, telefon će biti osposobljen da radi na mreži koju ste Vi lično izabrali tj. sa bilo kojim operaterom.

Kao posebna vrsta pogodnosti, u našem servisu dostupno Vam je i daljinsko dekodiranje bez dolaska u servis, preko fabričkih kodova tzv. dekodiranje preko IMEI broja.

Informacije o dekodiranju Samsung J3 možete dobiti putem telefona ili kontakt forme a uvek ste dobrodošli da posetite naš servis i otklonite svaki problem.

Samsung J3 dekodiranje cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena