Zamena stakla na iPhone X mobilnоm telefonu je specijalistička intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo pouzdano i bezbedno.

Ako ste među malobrojnim srećnicima koji poseduju trenutno najpopularniji telefon na svetu, ali Vam se nekako dogodilo da na njemu oštetite staklo, naša poruka je da se ne brinete previše, već da se javite profesionalcima koji taj problem za Vas mogu rešiti uspešno i efikasno. Uslugu zamene stakla na iPhone X pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružićemo Vam vrlo sigurno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena stakla na iPhone X u servisu Doktor Mobil u BeograduApple iPhone X (iPhone 10) je najnovija perjanica prestižne kompanije Apple i verovatno najpoželjniji mobilni telefon današnjice, a krasi ga vrhunski kapacitivni OLED touchscreen ekran dijagonale 5.8 inči koji dolazi u rezoluciji 1125 x 2436 piksela. Pored moćnih tehnologija (3D Touch, True-tone…) ima i jako zaštitno staklo protiv ogrebotina, IP67 sertifikat otpornosti na vodu i prašinu i polirani okvir od nerđajućeg hirurškog čelika.

Ovaj izvanredan mobilni uređaj glatko „vrti“ iOS 11.1 zahvaljujući novom Bionic A11 procesoru sa šest jezgara i 3 GB RAM memorije, dok je za skladištenje podataka opredeljeno 64/256 GB interne memorije. Izvrsne fotografije i video zapise snimićete dvostrukom 12 MP primarnom kamerom (ima brz i precizan fazni autofokus, optičku stabilizaciju slike, quad-LED blic, 2x optički zum i bogate softverske funkcije), a za omiljene selfije tu je prednja 7 MP kamera. Novitet na ovom smartfonu je i Face ID identifikacija (otključavanje telefona licem), a za autonomiju u radu je zadužena integrisana baterija kapaciteta 2716 mAh.

Oštećenje stakla na iPhone X

Zamena stakla na iPhone X u servisu Doktor Mobil u BeograduIako se ovaj super luksuzni model pametnog telefona može pohvaliti staklom za koje Apple tvrdi da je najčvršće koje su do sada koristili (doduše uz ogradu da je testirano u laboratorijskim uslovima), ni ono nije neuništivo, pa bi trebalo dobro pripaziti da prilikom korišćenja ne dođe do ispadanja uređaja ili direktnog udarca u displej.

Ako bi se u takvoj neželjenoj situaciji ispostavilo da je na telefonu slomljeno ili je napuklo prednje staklo (a LCD prikazuje normalno sliku i tačskrin reaguje na dodir), popravka uređaja bi mogla da se obavi zamenom stakla na iPhone X mobilnom telefonu.

Ukoliko, međutim, pored oštećenog stakla, primetite da ni LCD ne prikazuje sliku (ili je prikazuje samo delimično) ili tačskrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, onda zamena stakla ne bi pomogla, nego bi morala da se uradi zamena kompletnog ekrana.

Znači, uspešnu popravku zamenom stakla na iPhone X smartfonu moguće je izvršiti jedino ako se utvrdi da na telefonu touchscreen normalno reaguje na dodir i slika se jasno vidi preko celog LCD ekrana.

Zamena stakla na iPhone X

Dobra obučenost, iskustvo i precizni savremeni alati ključni su uslovi za pouzdanu popravku mobilnih telefona kod kojih postoji problem kao što je opisano oštećenje stakla na modelu iPhone X.

Zbog toga je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti da Vam ponudi kvalitetnu uslugu stručne dijagnostike i efikasne popravke pametnog telefona sa ovakvom vrstom kvara.

Postupak zamene stakla na iPhone X mobilnom telefonu naš serviserski tim izvršiće garantovano sigurno i, što je takođe veoma važno, potpuno bezbedno (bez bilo kakvog rizika po Vaš smartfon).

Budite uvereni ćemo operaciju zamene stakla na iPhone X pametnom telefonu za Vas završiti u zaista najkraćem mogućem roku (konkretniju procenu Vam možemo dati kada svoj uređaj donesete u servis), kako ne biste dugo čekali da ponovo imate sasvim ispravan telefon.

Za sve dodatne informacije o zameni stakla na Ajfon X smartfonu, kao i ceni ili roku za pružanje ove usluge, najbolje bi bilo da nam pošaljete pisani upit preko forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdane usluge zamene stakla koju smo upravo opisali, u servisu Doktor Mobil u Beogradu Vam stojimo na raspolaganju i ukoliko Vam bude potreban profesionalan servis iPhone mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na iPhone uređajima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena