Dekodiranje Samsung note 8 mobilnog telefona je samo jedna od niza usluga koje nudimo u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. U slučaju da je Vaš Note 8 zaključan na neku mrežu, i samim tim ograničen za korišćenje u jednoj mreži, možemo da otključamo Vaš telefon kako biste ga koristili na svim mrežama.

Da li ste nekada bili u situaciji da izvadite sim karticu iz Vašeg telefona, ubacite karticu drugog operatera, a zatim ustanovite da telefon ne radi sa drugom karticom? Ako jeste, onda Vam je poznat taj osećaj 😊 Vreme je da posetite naš servis mobilnih telefona i dekodirate telefon.

dekodiranje samsung note 8

Samsung Note 8 pojavio se u septembru 2017. godine. Njegove specifikacije su i dan danas impresivne, i sigurno će biti još koju godinu.

Note serija je poznata po velikim ekranima pa tako ni Note 8 ne odudara od toga, Amoled ekran veličine 6.3 inča opasno se primiče veličini nekog manjeg tableta 😊

Mnogi najnoviji telefoni nemaju 6 GB ram memorije koliko ima sada već dve godine stari Note 8. Osim toga, ovaj telefon dolazi i sa nekoliko varijanti interne memorije 64/128/256 GB.

Procesor od 8 jezgara biće sigurno dovoljan da pokrene sve što budete poželeli i to sa velikom brzinom.

Otključajte Vaš Note 8 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

Često se dešava da novi mobilni telefoni koje uzmete uz ugovor kod nekog od domaćih operatera budu zaključani za mrežu tog operatera kod kog ste uzeli telefon. Tokom vremena može se pojaviti potreba da telefon otključate, tj. dekodirate tako da se može koristiti sa bilo kojom karticom bilo kog operatera.

Za tako nešto preporučujemo da se obratite našem specijalizovanom i profesionalnom servisu mobilnih telefona. Mi smo tu da Vam pomognemo da otklonite smetnju koja se tiče dekodiranja telefona.

Postoje različiti načini dekodiranja telefona, neki se obavljaju na licu mesta u servisu, a za neke i nije potrebno dolaziti u servis – takozvano daljinsko dekodiranje telefona preko imei broja. Za konkretne detalje oko ovoga najbolje je da nas kontaktirate.

samsung note 8 dekodiranje

Dekodiranje Note 8 – zašto baš Doktor Mobil servis

Pre svega, zato što imamo veliko iskustvo u dekodiranju telefona svih proizvođača. Kroz naš servis prošle su hiljade i hiljade telefona koje je bilo potrebno dekodirati, tj. otključati za sve mreže.

Cena otključavanja Samsung Galaxy Note 8

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil dekodiramo sve Samsung mobilne telefone, pa i Note 8. Veliki broj Samsung telefona prolazi svake nedelje kroz naš servis za razne vrste popravki. Sigurni smo da imamo leka i za vaš problem. Posetite nas!

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena