Ukoliko želite da kvalitetno i pouzdano dekodirate svoj telefon, Vaš najsigurniji izbor će biti da dođete u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo taj posao za Vas obaviti stručno i sigurno. Dekodiranje Sony Xperia ion mobilnog telefona obavićemo profesionalno i u najkraćem mogućem roku, za koji Vam tačnu procenu možemo dati na licu mesta.

Dekodiranje Sony Xperia ionSony Xperia ion (LTE lt28i) je pametni telefon prefinjenog dizajna, ali i robusnijih dimenzija (neki ga zovu i pojačanim Xperia S modelom). Ekran mu je LED-backlit LCD tačskrin dijagonale 4.55 inči, sa rezolucijom 1280 x 720 piksela i zaštitnim staklom otpornim na ogrebotine.

Hardversko srce ovog smartfona predstavlja Dual-core procesor takta 1.5 GHz, sa 1 GB RAM memorije, a operativni sistem instaliran na njemu je Android 2.3 (Gingerbread). Tu je i 16 GB memorije za skladištenje podataka (proširive do 32 GB).

Ovaj uređaj ima dve kamere: Primarnu od 12 MP sa brzim i preciznim auto fokusom i LED blicom, koja snima video u HD rezoluciji (1080p), i sekundarnu prednju kameru od 1.3 MP. Baterija je kapaciteta 1900 mAh.

Dekodiranje Sony Xperia ion

Sony Xperia ion je pametni telefon koji ste, uz gotovinsko plaćanje, mogli kupiti u specijalizovanim prodavnicama, a ako je nabavljen putem ugovora kod nekog od operatera mobilne telefonije verovatno je zaključan na mrežu dotičnog operatera.

Isto tako su u najvećem broju slučajeva zaključani i telefoni dobijeni ili kupljeni iz inostranstva, pa je u obe situacije za korišćenje telefona sa nekom drugom karticom ili brojem potrebno njegovo otključavanje.

Dekodiranje ili otključavanje mobilnog telefona je proces koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil ne traje dugo, a radi se vrlo profesionalno i bezbedno po telefon.

Dođite kod nas i mi ćemo Vaš smartfon otključati pouzdano i sigurno, a ako niste iz Beograda telefon nam na dekodiranje možete poslati i kurirskim službama.

Cena dekodiranja Sony Xperia ion

Operacija dekodiranja mobilnog telefona Sony Xperia ion u servisu Doktor Mobil ne košta puno. Da biste dobili konkretnije informacije o ceni i roku za pružanje ove usluge, kontaktirajte nas putem telefona ili nam pišite kroz ovu formu:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu radimo i dekodiranje drugih modela Sony Xperia mobilnih telefona, kao i kompletan servis Sony Xperia smartfona.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena