Imate mobilni telefon koji je moguće koristiti samo u jednoj mreži? Ova situacija vas nervira, ne odgovara vam ili remeti vaše normalno svakodnevno funkcionisanje? Budite bez brige, Doktor Mobil će dekodirati vaš Samsung Galaxy A7 kako biste nesmetano mogli da odaberete željenu mrežu.

Dekodiranje Samsung Galaxy A7 je ustaljena praksa koja članovima našeg tima ne predstavlja veliki izazov, ali i pored toga svi mi u Doktor Mobil servisu posvetimo tome puno pažnje i strpljenja, kao i  kada su u pitanju dosta složenije „operacije“ koje obavljamo. Razlog tolike posvećenosti i truda je vrlo jednostavan – želimo da garantujemo besprekornu uslugu uvek i svima.

slika 1Samsung Galaxy A7 – Samsung je bio i ostao sinonim za kvalitet što potvrđuje i ovaj model mobilnog telefona. Međutim, pojedini korisnici koji nisu poklonici brenda Samsung smatraju da je ipak precenjen.

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije. Baterija mu je integrisana i kapaciteta je 3300 mAh. Glavna kamera ovog uređaja je trostruka 24 MP +8 MP + 5 MP. Prednja iliti selfi kamera, takođe, poseduje 24 MP.

Pored pristojnih specifikacija, ovaj uređaj odlikuje i moderan i elegantan izgled koji je postignut kombinacijom dominantnog staklenog displeja i metalnog okvira, što je očekivana, ali ujedno i dobitna kombinacija kada su u pitanju pametni telefoni novije generacije.

Dekodiranje – Samsung Galaxy A7

Prilikom kupovine Galaxy A7 mobilnog telefona u okviru tarifnog peketa obično smo uslovljeni da uređaj koristimo isključivo u mreži preko koje smo ga i pribavili. Iako odmah posedujemo informaciju o blokadi koja je uspostavljena za sve druge operatere, to nam u datom trenutku deluje kao potpuno nevažan podatak koji olako prihvatamo.

Međuti, usled različitih okolnosti ogroman broj korisnika ima potrebu da promeni operatera. Ukoliko je to slučaj i sa vama, obratite se stručnjaku, a to je Doktor Mobil. Mi ćemo jednostavno, pouzdano i lako dekodirati vaš Samsung Galaxy A7.

Moramo da pomenemo i da je nakon dekodiranja Samsung Galaxy A7 moguće nesmetano koristiti u bilo kojoj mreži širom zemlje i sveta. Blokada je otklonjena trajno i sada ne postoji nikakva smetnja da birate i menjate kartice u skladu sa svojim željama, potrebama i interesima.

slika 2

Cena dekodiranja Samsung Galaxy A7

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Otključavanje Samsung Galaxy A7 samo je mali deo bogate ponude u okviru Samsung servisa mobilnih telefona.

  Napomenuli bismo da osim za Samsung, Doktor Mobil vrši dekodiranje i velikog broja mobilnih telefona drugh brendova o čemu se detaljnije možete informisati i putem našeg sajta.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena