Kada treba dekodirati vaš Samsung Galaxy J6, obratite se servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil koji će to uspešno rešiti za vas.

Verovatno ste već čuli za naš servis koji je postao prepoznatljiv u mobilnom svetu isključivo zahvaljujući vrednom radu i trudu naših iskusnih i veštih servisera. Odlični rezultati, profesionalizam i kvalitet preporučili su nas svima koji nam već godinama ukazuju poverenje i poveravaju brigu o svojim mobilnim telefonima.

Sada je vreme da preko dekodiranja mobilnog telefona – Samsung Galaxy J6 i  vi postanete deo zajednice naših vernih i zadovoljnih korisnika.

samsung galaxy j6 dekodiranje

Samsung Galaxy J6 (J600) – Ovaj mobilni telefon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Ima 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD katrice moguće proširiti i do 256 GB. Glavna kamera uma 13 MP (LED blic, panorama, HDR), a prednja „selfi“ kamera raspolaže rezolucijom od 8 MP.

Baterija ovog uređaja od 3000 mAh može da isprati i do 21h razgovora. Pored toga, možda je zanimljivo i što Galaxy J6 poseduje senzore koji očitavaju otiske prsta.

Dekodiramo Samsung Galaxy J6

Možda niste ni znali da na vašem mobilnom telefonu postoji blokada, a onda ste pokušali da u njega stavite SIM karticu drugog operatera, i sve vam je postalo kristalno jasno. Uređaj ne funkcioniše i neophodno je da Doktor Mobil izvrši dekodiranje Galaxy J6.

Dekodiranje Samsung Galaxy J6 za nas je rutinski poduhvat tako da nema potrebe za oklevanjem. Čim pre nam dostavite svoj mobilni telefon, tim pre ćete moći nesmetano da ga koristite po sopstvenom nahođenju. Jer kome su potrebne i čemu uopšte služe takve blokade? Sigurno ne da štite vaše interese.

Blokadom se zapravo operateri osiguravaju da ćete telefon koji ste kod njih kupili koristiti isključivo u njihovoj mreži. I to je potpuno uredu, ali samo ako vama to odgovara. A kada vam ne bude odgovaralo, dođite u Doktor Mobil da vam otključamo Samsung Galaxy J6 i blokada je prošlost.

Galaxy J6 - dekodiranje

Upit o ceni dekodiranja za Galaxy J6

Pozovite nas

011 / 4022-611

ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš Samsung servis „opslužuje“ vaš mobilni telefon u potpunosti, bilo da su mu potrebne hardverske ili softverske intervencije, a Doktor Mobil garantuje isti kvalitet svake usluge, kao što garantuje i uspešno dekodiranje Samsung Galaxy J6.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena