Huawei Mate 10 Pro možete dekodirati u servisu mobilnih telefona, Doktor Mobil, u Beogradu. Ako dolazite lično, imaćete priliku da upoznate sjajne servisere našeg tima koji stoje iza kvaliteta svog rada, a ako nam, pak, telefon šaljete kurirskom službom, samo treba da imate malo strpljenja jer ćete ga dobiti na adresu, a blokada koja vam je smetala biće prošlost.

dekodiranje huawei mate 10 pro

Huawei Mate 10 Pro – ovaj mobilni telefon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Procesor koji poseduje je HiSilicon Kirin 970 (10 nm).

Mate 10 Pro dolazi sa 4/6 GB RAM i 128 GB interne memorije. Njegova baterija je značajnog kapaciteta od čak 4000 mAh. Poseduje dvostruku prednju Leica kameru rezolucije 12 MP + 20 MP, dok prednja “selfi” kamera ima 8 MP.

Za ovaj mobilni uređaj, istakli bismo i da poseduje mogućnost brzog punjenja, a pored toga, mnogim korisnicma je privačna i opcija očitavanja otisaksa prsta kako bi se što brže, jednostavnije, ali i sigurnije logovali u aplikacije i na sajtove.

Huawei Mate 10 Pro možete dekodirati u servisu Doktor Mobil

Ako ste “zaglavili” sa zaključanim telefonom i ne znate šta da radite, mi imamo rešenje za vas. U servisu Doktor Mobil dekodiraćemo vaš Huawei Mate 10 Pro i trajno ga osloboditi za korišćenje u bilo kojoj drugoj mreži.

Ukoliko se pitate zašto je vaš telefon uopšte blokiran, do tačnog odgovora možete doći ako razmotrite poslovanje naših operatera. Na vrlo konkurentnom tržištu vodi se borba za svakog korisnika, pa blokadom mobilnog telefona, operater, zapravo, pokušava da vas na neki način što duže opredeli za svoje usluge.

Međutim, vas ne interesuje dobrobit operatera, već isključivo sopstveni interes, što je i potpuno razumljivo, a s tim u skladu je i potreba da dekodirate svoj Huawei Mate 10 Pro.

Nakon što Doktor Mobil dekodira vaš Mate 10 Pro, vođeni sopstvenim kriterijumima, možete potpuno nesmetano odabrati željenog operatera, ali i menjati ih po svom nahođenju kako god i kad god to poželite.

huawei mate 10 pro dekodiranje

Cena dekodiranja Huawei Mate 10 Pro

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U našem servisu možete dekodirati gotovo bilo koji Huawei mobilni telefon, a da to bude efikasno, kvalitetno i pouzdano kao što je dekodiranje Huawei Mate 10 Pro. Uostalom, posetite nas i uverite se i sami.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena