Već dugo niste zadovoljni uslugama svog operatera i želeli biste da ga promenite ali vam blokada na telefonu to ne dozvoljava? Servis Doktor Mobil će to lako rešiti dekodiranjem vašeg Huawei P20 Lite mobilnog telefona.

Naša usluga je pouzdana, kvalitetna i efikasna, a nakon što vam dekodiramo P20 Lite, moći ćete da odaberete željenu mrežu i promenite je ponovo kada god to poželite.

dekodiranje huawei p20 lite

Huawei P20 Lite – Ovaj mobilni telefon s punim pravom nosi naziv P20 serije jer joj po mnogim karakteristikama i pripada. Pristupačniji i s manje “super moći” od ostalih pripadnika ove serije, ali svakako kvalitetan, moderan i vredan pažnje.

P20 Lite poseduje dualnu glavnu kameru 16 MP + 2 MP i selfi kameru rezolucije – 16 MP. Poseduje 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, ali ju je pomoću microSD kartice moguće proširiti i do 256 GB.

Ovaj uređaj koristi operativni sistem Android 8.0 Oreo. Procesor mu je HiSilicon Kirin 659 (16 nm).

Pored navedenih karakteristika ono čime P20 Lite osvaja je, između ostalog, moderan i skladan dizajn. Nekima je kod ovog uređaja zanimljiva i opcija očitavanja otisaka prsta koja predstavlja dodatni vid zaštite na vašem mobilnom telefonu.

Dekodiranje Huawei P20 Lite mobilnog telefona

p20 lite dekodiranje

Telefon koji ste kupili od operatera uglavnom nije moguće koristiti u drugoj mreži jer, s ciljem da što duže budete njihov korisnik, operateri uspostavljaju blokadu koja onemogućava korišćenje uređaja van mreže u kojoj je kupljen. Međutim, to ne treba da vam bude nikakva prepreka jer naš servis mobilnih telefonaDoktor Mobil može dekodirati Huawei P20 Lite.

Ista, ili bar slična, situacija je i sa mobilnim telefonima koje ste pazarili van Srbije. Po pravilu su i takvi uređaji blokirani i neupotrebljivi pre nego što ih Doktor Mobil otključa. A nakon što dekodiramo vaš Huawei P20 Lite, ništa se neće promeniti, osim što će biti dostupan za normalno funkcionisanje u bilo kojoj mreži.

Želeli bismo da budete upoznati sa činjenicom da je naš tim uspešno deblokirao velikii broj uređaja što nam daje sigurnost, ali i samopouzdanje prilikom vršenja ove servsne usluge. Mi smo toliko iskusni, vešti i uigrani da vam s punim pravom možemo garantovati da će otključavanje Huawei P20 Lite sa nama biti besprekorno.

Cena za dekodiranje Huawei P20 Lite

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Pohvalili smo sami sebe na osnovu bogatog iskustva i uspešnih servisa koji su iza nas, ali na naš račun svakodnevno stižu i brojne pohvale naših korisnika što nam pričinjava posebno zadovoljstvo i opravdava naše postojanje.

  Doktor Mobil će i dalje biti tu za vas kada je u pitanju dekodiranje Huawei telefona, ali i kompletan Huawei servis.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena