Dekodiranje Huawei Y7 Prime nikad nije bilo lakše i jednostavnije, a naš servis mobilnih telefona – Doktor Mobil je u potpunosti zaslužan za to.

Dekodiranje ili otključavanje Huawei Y7 Prime, ili bilo kog drugog mobilnog telefona, podrazumeva trajno uklanjanje blokade koja sprečava korišćenje tog uređaja van mreže u korist koje je blokada uspostavljena.

slika 1Huawei Y7 Prime – Ako imate Y7 Prime i sami znate da je baterija ovog uređaja sjajna, što je osnovni preduslov za što bolju iskoristivost svih pogodnosti u kojima mogu uživati vlasnici ovog mobilnog telefona. Kapacitet baterije je 4000 mAh što bi trebalo da je i više nego dovoljno za aktivnu upotrebu i najzahtevnijih korisnika.

Jedan od načina da „dokrajčite“ bateriju je fotografisanje, a za to će vam poslužiti zadnja kamera koja ima 12 MP ili prednja kamera koja raspolaže sa 8 MP.

Sve te fotografije, ali i druge sadržaje možete skladištiti u okviru 32 GB interne memorije, a ukoliko vam to nije dovoljno, može vam pomoći microSD kartica kojom ćete unutrašnju memoriju dodatno proširiti do maksimalnih 256 GB. Kad smo već kod memorije, moramo napomenitu i da Y7 Prime ima 3 GB RAM.

Dekodiranje Huawei Y7 Prime u servisu Doktor Mobil

Kao po pravilu, gotovo svi naši klijenti se pravdaju i navode razloge zbog kojih žele da dekodiramo njihov Huawe Y7 Prime, a za tim zaista nema potrebe. Niko ne bi trebalo da uslovljava vaš slobodan izbor mreže, a Doktor Mobil je tu da vam pomogne da tu slobodu izbora i realizujete.

Zaključan telefon potpuno je funkcionalan, ali isključivo u matičnoj mreži koja uglavnom pripada operateru koji i prodaje uređaj. Čim zamenite SIM karticu nekom koja je iz druge mreže, telefon nije dostupan za upotrebu. Srećom, za to postoji efikasno rešenje, upravo u vidu dekodiranja Huawei Y7 Prime.

Veliki broj puta smo vršili ovu servisnu uslugu, pa vam s punim pravom možemo garantovati da ona ni na koji način ne može imati negativan uticaj na vaš mobilni telefon. Nakon deblokade, zapravo se ništa ne menja, osim onoga što ste i želeli, a to je ciljano i precizno ukidanje blokade koja je postojala.

Kada Doktor Mobil dekodira vaš Huawei Y7 Prime slobodni ste da prema sopstvenom nahođenju birate i menjate mrežu u kojoj ćete funkcionisati. A isto, bez ikakvih poteškoća, možete praktikovati i prilikom upotrebe mobilnog telefona u inostranstvu.

Upit o ceni dekodiranja Huawei Y7 Prime

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Doktor Mobil pored dekodiranja Huawei mobilnih telefona, za uređaje ovog brenda vrši i mnogobrojne usluge softverskih i hardverskih popravki, što praktično znači ida mi „porivamo“ sve zgode i nezgode koje Y7 Prime može da vam priredi.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena