Kada vam je potrebna zamena ekrana na Samsung Galaxy A8 (2018) možete se osloniti na Doktor Mobil – servis mobilnih telefona u Beogradu. Ukoliko odlučite da nam se obratite ovim povodom, potrebno je da znate nekoliko stvari o nama i našoj usluzi.

Želeli bismo da istaknemo da prilikom svakog servisiranja Doktor Mobil najpre vrši detaljnu dijagnostiku, a zatim, uz vašu saglasnost pristupa postupku zamene ekrana za Samsung Galaxy A8 (2018). Takođe, pre intervencije, detaljno i precizno ćemo vas informisati o tačnoj dužini trajanja, ali i materijalnoj naknadi usluge koju za vas obavljamo. Osim toga, pre samog preuzimanja, sami ćete se uveriti u uspešnost i kvalitet obavljenog servisa.

slika 1Samsung Galaxy A8 (2018) – Kada kažemo Samsung prve asocijacije su kvalitet, postojanost, sigurnost. Sjajan brend zar ne? E, pa, slična situacija je i sa ovim modelom.

Ima super AMOLED displej (5,6 inča, rezolucija – 1080 x 2220). Pored toga, može se pohvaliti odličnim kamerama od kojih zadnja ima 16 MP, a prednja kamera je dualna sa 16 MP + 8 MP.

Galaxy A8 (2018) radi na operativnom sistemu Android 7.1.1 (Nougat) koji je moguće nadgraditi na Android 8.0 (Oreo). Ima 4 GB RAM memorije i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB.

Možda je zanimljivo istaći da ovaj mobilni telefon, pored brojnih opcija, poseduje i senzor za očitavanje otisaka prsta.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy A8 (2018)

Kada vaš mobilni telefon padne, a to prouzrokuje polomljen ili oštećen ekran, obratite se Doktor Mobil servisu koji će u najkraćem mogućem roku izvršiti zamenu ekrana za Samsung Galaxy A8 (2018).

Nekada ni zaštitna maska, a ni sva vaša pažnja prosto nisu dovoljni da biste sačuvali svoj mobilni telefon. Jačina pada ili udarca zbog svoje siline često rezultiraju upravo “povredom” ekrana koji ostaje potpuno disfunkcionalan. Ali, ovakve “nesreće” ne iziskuju da kupujete novi uređaj, dovoljno je da svoj Samsung Galaxy A8 (2018) donesete u Doktor Mobil kako bismo oštećeni ekran zamenili novim.

Želeli bismo da napomenemo da je naša usluga besprekorna, u prilog čemu govore i godine našeg uspešnog poslovanja. Mi ćemo pouzdano i spretno zameniti ekran vašeg Samsung Galaxy A8 (2018), pa to ni na koji način neće dodatno ugroziti vaš mobilni telefon, jer Doktor Mobil zna šta radi.

slika 2

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy A8 (2018)

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U našoj servisnoj ponudi, u sklopu Samsung servisa, pored zamene ekrana, uspešno vršimo i druge popravke vaših pametnih telefona. Na vama je samo da nam poklonite svoje poverenje, a Doktor Mobil će dati sve od sebe da ga u potpunosti opravda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena