Zamena ekrana na Samsung Galaxy J6 je uža specijalnost servisa mobilnih telefona Doktor Mobil. Mi smo godinama vredno radili za vas i kroz taj rad smo usavršili servisiranje koje vam pružamo do te mere da svaka popravka mobilnog telefona iznedri dugogodišnju saradnju na obostrano zadovoljstvo.

Kada Galaxy J6 ostavite u našoj “kući” možete biti sigurni da je sa nama potpuno bezbedan i da ćete ga nakon popravke ponovo koristiti i uživati u njemu. Jer sve što Doktor Mobil servisira, garantovano je uspešno i kvalitetno.

Samsung Galaxy J6 - zamena ekranaSamsung Galaxy J6 – Glatkih, lepih i elegantnih oblina i impresivnog displeja ovaj Samsungov mobilni telefon dolazi u četiri boje koje svaka za sebe upotpunjuju jedan moderan, ali ujedno i prefinjen uređaj koji će osvojiti brojne poklonike ovog proverenog brenda.

Galaxy J6 ima personalizovanu zaštitu podataka, koje možete čuvati u okviru dostupnih 32/64 GB interne memorije. Ako vam to nije dovoljno, umetanjem microSD kartice, memoriju je moguće proširiti i do 256 GB.

Procesor ovog uređaja je Exynos 7870 Octa. Pored toga, pomenuli bismo da Samsung Galaxy J6 radi na operaivnom sistemu Ansroid 8.0 (Oreo).

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J6

Svi smo se susreli sa situacijom da nam telefon ispadne, samo često imamo sreće i on prođe nepovređeno, ali kada nam sreća okrene leđa, posledica pada je uglavnom slomljen ekran. Oštećenje se može manifestovati u vidu puklog ili napuklog ekrana, ali i njegove potpune disfunkcije. U svakom slučaju, zamena displeja na vašem Samsung Galaxy J6 je neizbežna.

Kada dođete u naš servis povodom zamene ekrana na Samsung Galaxy J6, najpre vas informišemo o stanju vašeg mobilnog telefona, a zatim vam i predočimo koje su opcije da se šteta što je više moguće ublaži i uspešno sanira. Ukoliko posao prepustite našim stručnjacima, Doktor Mobil uspešno i pouzdano ukloni povredu i ponovo osposobi vaš uređaj za normalno funkcionisanje.

Sa pravim servisom koji dobro obavlja svoj posao, kao što je to slučaj sa nama, ni velika oštećenja ekrana neće zahtevati kupovinu novog mobilnog telefona. Uz kvalitetan kadar, bogato iskustvo i savremenu opremu, Doktor Mobil će uspeti da pouzdano promeni ekran na Samsung Galaxy J6.

Upit o ceni zamene ekrana na Samsung Galaxy J6

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Jasno vam je da vam se zamena ekrana na Samsung Galaxy J6 daleko više isplati od kupovine novog, ali moramo još jednom istaći da je ta zamena ne samo povoljna, već je sa stručnim serviserima Doktor Mobil servisa ona i kvalitetna i pouzdana.

  Ukoliko uspešnom zamenom ekrana opravdamo vaše poverenje, u okviru Samsung servisa, kod nas ćete moći da rešavate sve potencijalne poteškoće koje vam Samsung Galaxy J6 može prirediti.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena