Povodom zamene ekrana za Samsung Note 8 uvek se možete obratiti servisu mobilnih telefona, Doktor Mobil. Naši serviseri će dati sve od sebe da se čak i ovog “loma” sećate po dobrom, jer ste ga uspešno sanirali, uz našu malu pomoć.

Uz prijatan odnos sa korisnicima, kvalitetnu uslugu i pouzadan tim, Doktor Mobil servisu ne preostaje ništa dugo nego da nastavi da niže uspehe i time “kupuje” vaše poverenje.

promeniti ekran samsung note 8

Samsung Note 8 (N950) – Dominantan ekran i aluminijumski ram su dobitna kombinacija kada je u pitanju izrada i dizajn novije generacije pametnih telefona. Svi znamo da Samsung garantuje kvalitet i postojanost, a “ruku pod ruku” ih, u ovom slučaju, prati i elegancija ovog uređaja.

Note 8 radi na operativnom sistemu Android 7.1.1 koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 Oreo. Kada je memorija u pitanju, on raspolaže sa 6 GB RAM i 64/128/256 GB ROM, odnosno, interne memorije koja vam je na raspolaganju za čuvanje vaših privatnih sadržaja.

Kamere ovog telefona imaju 12 MP + 12 MP (glavna kamera), dok prednja kamera raspolaže rezolucijom od 8 MP.

Da li je zamena ekrana na Samsung Note 8 rešenje?

Većina vlasnika modernih pametnih telefona krah ekrana shvata tragično i misli da polomljen ekran obavezno podrazumeva i potpuno onesposobljen uređaj koji nije moguće popraviti i ponovo koristiti. Međutim, to je uglavnom daleko od istine.

Iako vam lom displeja izgleda strašno, zamena oštećenog ili polomljenog ekrana na Samsung Note 8 je jako često moguća i uspešna, a posebno ako tu operaciju prepustite iskusnim serviserima servisa mobilnih telefona Doktor Mobil.

Nakon što Doktor Mobil zameni displej vašeg Note 8, moći ćete ponovo da ga koristite i uživate u svim opcijama zbog kojih ste ga i izabrali.

note 8 zamena ekrana

Doktor Mobil menja ekran za Samsung Note 8

Bilo da vam je Samsung Note 8 ispao ili ste ga grubo udarili drugim predmetom, ako mu je potrebna zamena ekrana, obratite se servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Mi ćemo precizno i detaljno izvršiti dijagnostiku, saopštiti vam najbolje moguće rešenje i uz vaš “blagoslov”, bacićemo se na posao.

Naš tim će ozbiljno pristupiti poslu, posvećeno razmotriti zadatak i rešiti ga besprekorno. I nakon što zamenimo ekran za Note 8, moći ćete da se uverite u funkcionalnost svog mobilnog uređaja pre nego što ga preuzmete.

Upit o ceni zamene ekrana za Galaxy Note 8

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil ima svoj Samsung servis koji već dugo “opslužuje” vaše mobilne telefone ovog brenda. Iz mnoštva usluga kojima “baratamo” izdvojili smo ovim putem zamenu ekrana i to baš za Note 8, ali možete biti sigurni da podjednako uspešno servisiramo i druge Samsung uređaje.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena