Kada ekran nastrada sve što vas zanima je da li je i gde moguća kvalitetna zamena ekrana. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je odgovor na sva vaša pitanja, jer ćete baš u našem servisu pronaći pouzdanu i efikasnu zamenu ekrana za Sony Xperia L1.

zamena ekrana sony xperia l1

Sony Xperia L1 – Ovaj mobilni telefon radi na operativnom sistemu Android 7.0 (Nougat). Poseduje 2 GB RAM i 16 GB interne memorije. Pošto pretpostavljamo da vam to nije dovoljno, predočili bismo vam i mogućnost da pomoću microSD kartice unutrašnju memoriju proširite i do 256 GB.

Kamere ovog uređaja imaju 13 MP (glavna kamera) i 5 MP (prednja, “selfi” kamera). Da biste mogli da slikate koliko poželite, biće vam potrebna izdržljiva baterija, a kod ovog telefona ona raspolaže kapacitetom od 2620 mAh, što bi trebalo da  je dovoljno za oko 11 sati provedenih u razgovoru.

Doktor Mobil menja ekran na Sony Xperia L1 mobilnom telefonu

Svi znamo koliko nam je mobilni telefon preko potreban za svakodnevno normalno funkcionisanje, pa njegovo oštećenje svakako prouzrokuje brojne neprijatnosti koje je potrebno što pre i što bezbolnije rešiti, a u tome vam mnogo može pomoći servis mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Svi članovi našeg tima daće sve od sebe da što je pre moguće, pouzdano i sigurno zamene ekran na vašem Sony Xperia L1. Mi ćemo poslu pristupiti pouzdano, predano i sa puno pažnje, pa ni dobar rezultat sigurno neće izostati.

Svi naši serviseri daju svoj maksimum i svojim znanjem i stručnošću doprinose kvalitetu usluge koju pružamo. Pri vršenju operacije zamene displeja na Xperia L1, ne može doći do greške ili oštećenja vašeg telefona, jer je on u rukama stručnjaka koji znaju šta rade.

slika 2

Garantujemo kvalitetnu zamenu displeja za Sony Xperia L1

Da naše usluge nisu kvalitetne već biste čuli, jer dobar glas se daleko čuje, a loš još dalje. Osim naše reči da je servisiranje obavljeno bsprekorno, na licu mesta ćete i sami moći da se uverite u uspešnost zamene ekrana na vašem Sony Xperia L1.

Svi mi u servisu Doktor Mobil insistiramo da pre preuzimanja testirate i proverite svoj uređaj kako biste bili sigurni da je apsolutno sve uredu, jer mi uvek stojimo iza svog rada i garantujemo za njegov kvalitet.

Upit o ceni zamene ekrana za Xperia L1

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Bilo da vam treba zamena ekrana ili neka druga usluga koja je obuhvaćena servisom Sony Xperia mobilnih telefona, možete se osloniti na Doktor Mobil. Na nas uvek možete da računate.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena