Napuklo staklo, LCD koji ne daje sliku ili neispravan tačskrin (ne reaguje na dodir), sve su to znaci pokvarenog ili oštećenog displeja na mobilnom uređaju koji zahtevaju specijalističku intervenciju kako bi uređaj mogao normalno da radi. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato vršimo sigurnu, pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Huawei G8 pametnom telefonu.

Huawei G8 – zamena ekrana u servisu mobilnih telefona Doktor MobilHuawei G8 je mobilni telefon dosta dobrih karakteristika i lepog dizajna koji se, pored kvalitetnog metalnog kućišta ergonomski zaobljenih uglova, odlikuje i velikim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Poseduje i podršku za hibridni Dual SIM, LTE (4G brzine mreže), a radi na operativnom sistemu Android 5.1 (Lollipop). Osmojezgarni procesor ovog smartfona uparen je sa 2/3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (uz microSD slot za kartice do 64 GB), kamere su sa senzorima od 13 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (prednja), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija od 3000 mAh.

Zamena displeja na Huawei G8

Kada usled nepažnje ili nekog drugog razloga (ispadanje uređaja na grubu podlogu, direktan udarac u displej i slično) dođe do kvara ili oštećenja ekrana na mobilnom telefonu, taj problem bi trebalo što pre rešiti da bi se smartfonu vratila puna funkcionalnost.

Ukoliko je ustanovljeno da displej telefona ne prikazuje sliku kako treba, tačskrin ne reaguje na dodir ili je slomljeno staklo, takav kvar se uspešno može otkloniti zamenom kompletnog ekrana novim.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji stoji na usluzi da neophodnu stručnu dijagnostiku i operaciju zamene ekrana obavi veoma pouzdano i efikasno.

Naš dobro obučen i vrlo iskusan tim servisera će Vam uslugu zamene ekrana na Huawei Ascend G8 mobilnom telefonu pružiti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Huawei G8

Što se tiče cene zamene displeja na Huawei G8 smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formu koju ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Baš kao što uspešno i efikasno vršimo zamenu ekrana na pametnim telefonima, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno i pouzdano pružamo i mnoge druge profesionalne usluge, između ostalih i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na Huawei uređajima) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena