Da rešavanje problema oštećenog ekrana ne mora da bude mučno i stresno iskustvo, znaju svi vlasnici smartfona koji su stručnu pomoć potražili u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši dobro obučeni serviseri operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite pametnim telefonima obavljaju sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na Huawei Honor 8, Honor 8 Lite – Doktor MobilHuawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite (naziva se i P8 Lite 2017) su pametni telefoni vrlo lepog izgleda i dobrog kvaliteta izrade koji u staklo-metal kućištu donose odlične kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.2 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), od kojih model Honor 8 ima i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Pokreću ih osmojezgarni procesori ukombinovani sa 4 GB, odnosno 3 GB RAM memorije, dok se 32/64 GB (na Honor 8) ili 16 GB (na Lite verziji) interne memorije microSD karticama može povećati do 256 GB. Ovi Android uređaji imaju i vrlo dobre kamere (primarna je od 12 MP, a selfi od 8 MP), a odličnu autonomiju u radu pružaju im integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Honor 8, Huawei Honor 8 Lite

Da bi se ekran ili displej pametnog telefona sačuvao od lomljenja ili neke druge vrste oštećenja, sa uređajem treba pažljivo rukovati i paziti da ne dođe do ispadanja telefona na neku tvrdu podlogu ili direktnijeg udarca u njegov displej.

Ali ako Vam se neka takva situacija i dogodi i pri tome ustanovite da LCD telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, očigledno je ekran ozbiljno oštećen, što je problem koji vrlo uspešno i efikasno za Vas možemo rešiti u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Stručnu operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 8 ili Huawei Honor 8 Lite smartfonu naš iskusan serviserski tim obaviće pouzdano i potpuno bezbedno, uz poseban trud da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Huawei Honor 8, Huawei Honor 8 Lite

Cena zamene displeja na Huawei Honor 8 i Huawei Honor 8 Lite mobilnom telefonu u našem servisu je povoljna. Za sve detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, slobodno nam pišite preko formulara u sledećem pasusu ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što kvalitetno i efikasno vršimo opisanu zamenu ekrana, u servisu Doktor Mobil Vam stojimo na raspolaganju i za sve druge hardverske i softverske popravke na pametnom telefonu, a ovom prilikom Vam prezentujemo usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena