Servis mobilnih telefona Doktor Mobil poseduje vredan, stručan i iskusan kadar koji uspešno rešava dijagnostiku, popravku i zamenu ekrana na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

Jedna drevna mudrost kaže da je čovek srećan samo onda kada uspe da usreći drugog. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil rešio je da za ovu misao čvrsto veže svoju politiku poslovanja i da od tog puta nikada ne odstupa. Okupili smo odlučan tim koji se veoma uspešno drži svoje misije – vršenje različitih vrsta popravki mobilnih telefona, nakon kojih će vlasnici biti srećni i zadovoljni.

Rekord u mehaničkim “povredama” drže ekrani, a servis mobilnih telefona Doktor Mobil zamenu ekrana za Huawei Mate 20 Pro, ali i mnoge druge telefone, vrši nepogrešivo i u najkraćem mogućem roku.

HUAWEI Mate 20 Pro - zamena ekranaHuawei Mate 20 Pro jedan je od najreprezentativnijih primeraka ove rastuće kineske kompanije. Odličnih je performansi, besprekorne kamere i savršenog dizajna. U Huawei kompaniji dizajn ovog modela porede sa “uglađenom simfonijom”.

Koristi operativni sestem Android 9.0 Pie. Dolazi sa 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije koju možete koristiti za skladištenje različitih sadržaja poput vaših slika, snimaka ili dokumenata. Mate 20 Pro ima moćnu trostruku Leica kameru od 40 MP + 20 MP + 8 MP, dok prednja – selfi kamera ima 20 MP.

Samo jedna od prednosti ovog uređaja je i otpornost na vodu i prašinu, pa više ne morate brinuti ako ukvasite, isprskate ili isprljate svoj telefon. Pored toga, izdvojili bismo i mogućnost brzog punjenja, ali i bežično punjenje koje je svakako inovacija vredna pažnje.

Zamena ekrana na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu

Ispustili ste vaš Huawei Mate 20 Pro mobilni telefon i on se baš „povredio“? Nastradao mu je ekran? Bez brige, veoma brzo će vaš miljenik ponovo biti aktivan i funkcionalan, a za to će se pobrinuti niko drugi do ekspertska služba servisa Doktor Mobil.

U našoj ordinaciji ćemo izvršiti operaciju zamene ekrana na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu kako biste ponovo mogli da uživate u njemu i njegovim zanimljivim i neograničenim mogućnostima. Moramo napomenuti da su naša kompetentnost i pedantnost razlog tako kvalitetne zamene ekrana bez ikakvog oštećenja telefona.

huawei mate 20 pro slomljen ekran

Doktor Mobil zamenu ekrana za Huawei Mate 20 Pro vrši spretno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku. Na vama je samo da nam donesete mobilni telefon, a mi smo tu da ga oporavimo.

Cena zamene ekrana na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil pored zamene ekrana Huawei 20 Pro možete i dekodirati vaš Huawei mobilni telefon. Zapravo, u našem servisu ćete pronaći tim koji rešava sve hardverske i softverske probleme gotovo svih Huawei mobilnih telefona.

 

 

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena