Huawei P Smart dekodira se u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pa ukoliko imate potrebu za ovom uslugom, budite slobodni da nam se obratite kako bismo vam pružili sve detaljne informacije koje su relevantne za ovu uslugu.

otključati huawei p smart

Huawei P Smart – Rastuća kineska kompanija iznedrila je brojne sjajne mobilne telefone od kojih je svaki pronašao svoje tržište i „publiku“ kojoj je apsolutno odgovarao. Mađu njima je, naravno, i P Smart za koga opravdano možemo reći da je izbor mnogih kupaca.

On radi na operativnom sistemu Android 8.0 Oreo, a podršku u radu pruža mu procesor HiSilicon Kirin 659 (16 nm). Raspolaže memorijom od 3/4 GB RAM koju prati i 32/64 GB interne memorije. Baterija Huawei P Smart mobilnog telefona ima 3000 mAh.

Glavna kamera koju poseduje je dualna i ima 13 MP + 2 MP (senzor “dubine”). Prednja ili “selfi” kamera ima 8 MP.

Dekodiranje Huawei P Smart

Ako P Smart želite da koristite u nekoj drugoj mreži, a na njemu postoji blokada koja to sprečava, biće neophodno da se izvrši njegovo dekodiranje, odnosno otključavanje.

Dekodiranje mobilnog telefona Huawei P Smart podrazumeva trajno i sigurno uklanjanje blokade, pa ćete nakon ovog postupka nesmetano moći da zamenite SIM karticu nekom koja pripada drugom operateru u zemlji ili inostranstvu.

Dešavalo nam se da se susretnemo sa mnogobrojnim uređajima koji su kupljeni u inostranstvu i bez dekodiranja ih nije uopšte moguće koristiti u Srbiji. I takve telefone, bez  problema ćemo dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Mi s ponosom možemo da podelimo sa vama da su sva dekodiranja Huawei P Smart, ali i drugih mobilnih telefona, kod nas prošla besprekorno i vi ste njihovim rezultatima bili apsolutno zadovoljni što je nama i najvažnije. A za to su svakako zaslužni naši provereni serviseri koji već godinama uspešno “operišu” u našoj “ordinaciji”.

p smart dekodiranje

Cena dekodiranja Huawei P Smart

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Već smo vam ukazali na to da kod nas možete uspešno dekodirati Huawei P Smart, ali nam je važno da znate da isto tako pouzdano možemo izvršiti otključavanje/dekodiranje i drugih modela Huawei mobilnih telefona. A u okviru Huawei servisa, Doktor Mobil za vas rešava i sve druge softverske i hardverske intervencije koje vam eventualno mogu biti potrebne.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena