Huawei P Smart dekodira se u servisu Doktor Mobil u Beogradu, pa ukoliko imate potrebu za ovom uslugom, budite slobodni da nam se obratite kako bismo vam pružili sve detaljne informacije koje su relevantne za ovu uslugu.

otključati huawei p smart

Huawei P Smart – Rastuća kineska kompanija iznedrila je brojne sjajne mobilne telefone od kojih je svaki pronašao svoje tržište i „publiku“ kojoj je apsolutno odgovarao. Mađu njima je, naravno, i P Smart za koga opravdano možemo reći da je izbor mnogih kupaca.

On radi na operativnom sistemu Android 8.0 Oreo, a podršku u radu pruža mu procesor HiSilicon Kirin 659 (16 nm). Raspolaže memorijom od 3/4 GB RAM koju prati i 32/64 GB interne memorije. Baterija Huawei P Smart mobilnog telefona ima 3000 mAh.

Glavna kamera koju poseduje je dualna i ima 13 MP + 2 MP (senzor “dubine”). Prednja ili “selfi” kamera ima 8 MP.

Dekodiranje Huawei P Smart

Ako P Smart želite da koristite u nekoj drugoj mreži, a na njemu postoji blokada koja to sprečava, biće neophodno da se izvrši njegovo dekodiranje, odnosno otključavanje.

Dekodiranje mobilnog telefona Huawei P Smart podrazumeva trajno i sigurno uklanjanje blokade, pa ćete nakon ovog postupka nesmetano moći da zamenite SIM karticu nekom koja pripada drugom operateru u zemlji ili inostranstvu.

Dešavalo nam se da se susretnemo sa mnogobrojnim uređajima koji su kupljeni u inostranstvu i bez dekodiranja ih nije uopšte moguće koristiti u Srbiji. I takve telefone, bez  problema ćemo dekodirati u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Mi s ponosom možemo da podelimo sa vama da su sva dekodiranja Huawei P Smart, ali i drugih mobilnih telefona, kod nas prošla besprekorno i vi ste njihovim rezultatima bili apsolutno zadovoljni što je nama i najvažnije. A za to su svakako zaslužni naši provereni serviseri koji već godinama uspešno “operišu” u našoj “ordinaciji”.

p smart dekodiranje

Cena dekodiranja Huawei P Smart

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Već smo vam ukazali na to da kod nas možete uspešno dekodirati Huawei P Smart, ali nam je važno da znate da isto tako pouzdano možemo izvršiti otključavanje/dekodiranje i drugih modela Huawei mobilnih telefona. A u okviru Huawei servisa, Doktor Mobil za vas rešava i sve druge softverske i hardverske intervencije koje vam eventualno mogu biti potrebne.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena