Pojedini modeli pametnih telefona mogu se uzeti preko ugovora sa nekim od operatera mobilne telefonije, ali je u takvom slučaju uređaj obično zaključan, a kada poželite da ga otključate – pozivamo Vas da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu jer vršimo sigurno, pouzdano i bezbedno dekodiranje Huawei P10, P10 Lite i P10 Plus pametnih telefona.

Dekodiranje Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus – Doktor MobilHuawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei P10 Plus su kvalitetno izrađeni i fino izdizajnirani pametni telefoni koji u laganom aluminijumskom kućištu nose izvrsne ekrane osetljive na dodir od 5.1“ (na P10), 5.2“ (na P10 Lite), odnosno 5.5 inči (na modelu P10 Plus).

Ovogodišnji (2017) top modeli sve popularnijeg kineskog proizvođača mogu se pohvaliti i odličnim osmojezgarnim procesorima uz koje ide 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije, jakim integrisanim baterijama, najnovijim OS Android 7.0 (Nougat), a verzije P10 i P10 plus imaju i sjajne dvostruke Leica primarne kamere od 20 MP + 12 MP (selfi kamere na sva tri modela su sa senzorima od 8 MP).

Dekodiranje Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Ovi zaista odlični pametni telefoni mogu se, osim kupovinom za keš, nabaviti i putem potpisivanja ugovora sa izabranim operaterom mobilne telefonije (trenutno ih nude i MTS i Telenor i VIP), ali tada treba očekivati da telefon bude zaključan za korišćenje samo sa SIM karticom dotičnog operatera.

Nešto slično događa se i sa smartfonima koji se dobiju ili kupe iz inostranstva (i njihovi operateri uglavnom zaključavaju uređaje na svoju mrežu), a kada rešite da sa telefona skinete takvu blokadu – tu je za Vas specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam pružiti pouzdanu uslugu dekodiranja ili otključavanja mobilnog telefona.

Operaciju dekodiranja Huawei P10, Huawei P10 Lite ili Huawei P10 Plus mobilnog telefona za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku, nakon čega ćete moći da ga upotrebljavate sa mobilnom karticom ili brojem operatera po sopstvenoj želji.

Cena dekodiranja Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Cena otključavanja Huawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei P10 Plus smartfona u našem servisu je pristupačna. Ukoliko biste voleli da se detaljnije obavestite o ceni ili roku za dekodiranje telefona, možete nam pisati preko forme u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni dekodiranja mobilnog telefona

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Profesionalni servis Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da uspešno i kvalitetno reši svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a pored operacije dekodiranja Huawei telefona, pouzdano i efikasno radimo i servis Huawei mobilnih telefona (popravka svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena