Za svaki mobilni telefon važno je da ima stabilno napajanje što, naravno, neće biti moguće ako je oštećen njegov konektor punjenja. Ako i Vi imate takav problem na telefonu, slobodno nam se obratite, pa ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uraditi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite ili P10+ pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite, P10 PlusHuawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei P10 plus su tanki i lagani ovogodišnji (2017) modeli pametnih telefona koji pored elegantnog dizajna imaju i druge adute – kvalitetne touchscreen ekrane, super kamere i odlične hardverske i softverske karakteristike.

Ovi mobilni uređaji pružiće svojim vlasnicima, naročito ljubiteljima fotografija i videa, pravo multimedijalno uživanje, razume se, ako su potpuno ispravni i funkcionalni, što podrazumeva i kontinuirano punjenje njihovih izdašnih baterija, čime ćemo se pozabaviti u ovom tekstu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite, P10+

Dakle, da bi ovi moderni i lepi pametni telefoni nesmetano radili, potrebno im je redovno i neometano napajanje, zbog čega je jako važno da se njihove baterije pravilno i bez problema pune električnom energijom, a preduslov za to je ispravan konektor napajanja (punjenja).

Do prestanka rada ovog hardverskog dela mobilnog telefona može doći iz različitih razloga (nekada se to desi i „samo od sebe“), a naša bogata praksa pokazuje da oštećenja najčešće nastaju usled nepažljivog ili grubljeg rukovanja prilikom kačenja telefona na punjač, a uzrok kvara u nekim slučajevima može biti i neodgovarajući električni napon.

U svakom slučaju, bez obzira na razlog kvara konektora punjenja na Vašem telefonu, dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da izvršimo stručnu dijagnostiku i uspešno i efikasno otklonimo kvar na uređaju.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite ili P10 Plus mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, sasvim bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P10, P10 Lite i P10+ smartfonu, u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako biste želeli da imate preciznije podatke o ceni ili roku za popravku telefona, najbolje bi bilo da nam pišete preko forme u nastavku teksta ili nas pozovete na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa je tu za Vas i ako Vam, pored opisane intervencije na konektoru punjenja, budu trebale usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena