U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sve popravke na Huawei P20 lite pametnom uređaju.

Za mnogobrojne hardverske i softverske intervencije na drugim modelima ovog brenda tu je naš servis Huawei mobilnih telefona.

Prilikom svake intervencije koristimo kvalitetne rezervne delove koji omogućavaju pouzdan rad Vašeg Huawei P20 lite mobilnog telefona.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  huawei p20 lite

  Huawei P20 lite

  Huawei P20 lite je popularan među korisnicima što ne čudi jer je cenovno prihvatljiv a odlikuju ga veoma dobre karakteristike.

  P20 lite poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).

  Čuvanje podatak podržano je sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije uz mogućnost proširenja sa microSD karticom do 256 GB (na onim modelima koji podržavaju dve SIM kartice).

  Poseduje glavnu kameru koja je dvostruka rezolucije 16 MP + 2MP (HDR, LED blic, senzor dubine na fotografijama, autofokus), kao i selfi kameru od 16 MP.

  Baterija ovog modela je integrisana a njen kapacitet iznosi 3000 mAh.

  Zamena ekrana na Huawei P20 lite

  huawei p20 lite slomljeno staklo ekrana

  Kao posledica ispuštanja ili pada telefona na čvrstu podlogu obično se javlja polomljen ekran, ali je potrebno izvršiti analizu pre samog servisa jer je, u zavisnosti od oštećenja, potrebno postaviti tačnu diagnozu.

  Manja oštećenja mogu se otkloniti samo zamenom stakla ekrana.

  Ali ako ekran napukne, LCD delimično ili uopšte ne prikazuje sliku, touchscreen ne reaguje na dodir ili ne reaguje u svim delovima ekrana – to je siguran znak da Vam je potrebna zamena ekrana na Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

  Zamena stakla LCD-a na Huawei P20 lite

  U slučaju da Vam se, prilikom pada ili udarca, na smartfonu polomilo ili napuklo staklo, dok sve ostalo radi kako treba tj. LCD ekran prikazuje sliku a touchscreen normalno reaguje na dodir, telefon se uspešno može popraviti zamenom prednjeg stakla.

  Zamena stakla LCD-a na Huawei P20 lite uvek je povoljnija varijanta nego zamena celog ekrana, pa uvek treba da bude prvi izbor ali je svakako potrebno izvršiti detaljnu analizu kako bismo sa sigurnošću utvrdili koja Vam je od od ove dve intervencije potrebna.

  Dekodiranje Huawei P20 lite

  huawei p20 lite dekodiranjeAko ste P20 lite telefon kupili preko neke mreže, on će biti zaključan, tj. nećete moći da ga koristite u drugoj mreži.

  U ovom slučaju će Vam biti potrebno dekodiranje Huawei P20 lite mobilnog telefona koje se drugačije naziva „otključavanje“.

  Nakon ove intervencije će Vaš telefon biti potpuno osposobljen za rad sa bilo kojim mobilnim operaterom.

  U našem servisu Vam je na raspolaganju i dekodiranje svih Huawei modela i operatera bez obzira na zemlju porekla.

  Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei P20 lite

  zamena citaca sima huawei p20 lite

  Usled nepažnje, grubljeg rukovanja ili korišćenja nekvalitetnog adaptera može doći do oštećenja čitača SIM kartice na mobilnom telefonu.

  Neispravni čitač imaće ograničenu funkcionalnost tj. telefon neće moći da poziva i prima pozive.

  Ukoliko dobijete obaveštenje o tome da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u ležište, jedini način je zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei P20 lite mobilnom telefonu i ovu intervenciju treba izvršiti što pre kako biste bez poteškoća mogli da koristite osnovne funkcije Vašeg pametnog uređaja.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Popravka ili zamena konektora punjenja na Huawei P20 lite

   Oštećenje konektora napajanja moguće je ako koristite neadekvatan punjač, grubo rukujete istim ili ukoliko imate nedosledan napon struje, kao i ako je slučajno poliven vodom ili nekom drugom tečnošću.

   Kakvi god bili uzroci kvara i oštećenja, jedino rešenje problema je popravka ili zamena konektora punjenja na Huawei P20 lite mobilnom telefonu, nakon koje ćete opet moći normalno da dopunite svoj uređaj, bez ikakvih poteškoća.

   Zamena kamere na Huawei P20 lite

   Kamera P20 lite kao i svakog drugog mobilnog telefona može biti oštećena padom, udarcem ili trenjem o drugu neravnu ili grubu površinu, a u pojedinim slučajevima kamera čak može odjednom prestati da radi.

   Kvalitetna i ispravna kamera je preduslov za dobre fotografije koje P20 lite pravi, a ukoliko je ona mehanički oštećena ili pokvarena (ovi problemi mogu pogoditi i prednju i zadnju kameru), jedina opcija je zamena kamere na Vašem Huawei P20 lite modelu.

   zamena baterije huawei p20 lite

   Zamena baterije na Huawei P20 lite

   Dovoljno je da prepoznate samo neke od sigurnih znakova da je vreme da zamenite bateriju na vašem P20 lite telefonu a to su: brzo pražnjenje, sporo punjenje, nemogućnost punjenja i punjenje samo do odeređenog procenta kapaciteta (nije moguće dosegnuti potpunih 100%).

   Kako je baterija ovog smartfona integrisana, što znači da je korisnici ne mogu sami izvaditi i zameniti, preporučujemo da to prepustite servisu koji poseduje adekvatne alate za to a zamena baterije na Huawei P20 lite mobilnom telefonu će biti izvršena najčešće u roku od 24 sata.

   Zamena mikrofona ili slušalice na Huawei P20 lite

   Popuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje nakon pada telefona… Samo su neki od razloga zbog kojih mikrofon ili slušalica Vašeg mobilnog telefona mogu biti neispravni.

   Ukoliko Vas prilikom poziva ili uspostavljanja veze sagovornik na trenutke ili uopšte ne može čuti, jasno je da postoji problem sa mikrofonom na Vašem Huawei P20 lite modelu.

   Takođe, može se desiti da nakon poziva i uspostavljanja veze Vi ne čujete sagovornika ili je zvuk slab i nejasan.

   U ovim slučajevima su Vam potrebne zamena mikrofona ili slušalice na Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

   Cena popravke Huawei P20 Lite

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Doktor Mobil servis Vam može pomoći u bilo kojoj od navedenih situacija.

    Ukoliko niste u mogućnosti da lično dođete u naš servis, nudimo pogodnost slanja telefona kurirskom službom, a sam servis telefona je gotov najkasnije u roku od 48 sati.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena