Huawei P20 Pro zamena baterije

Tražite proveren i pouzdan servis koji će zameniti bateriju na vašem mobilnom telefonu Huawei 20 Pro? Doktor Mobil je pravi izbor, a potvrda toga su godine uspešnog poslovanja koje je iznedrilo mnoštvo naših zadovoljnih korisnika i uspešno rešenih servisiranja.

promeniti bateriju za huawei p20 pro

Huawei P20 Pro – Ovo je jedan moderan, kvalitetan i moćan mobilni uređaj.

Svojom trostrukom Leica kamerom od 40 MP + 20 MP + 8 MP, obećava sjajne fotografije, a za njom ne zaostaje ni prednja “selfi” kamera sa rezolucijom od 20 MP.

Kod Huawei P20 Pro baterija je integrisana sa 4000 mAh. Pored dobrog kapaciteta baterije, za ovaj mobilni telefon dostupna je i mogućnost brzog punjenja – 58% za 30 minuta.

Menjanje baterije za Huawei P20 Pro u servisu Doktor Mobil

Kada dođete u naš servis uglavnom već i sami “uspostavite dijagnozu” svom telefonu, ali vam ipak treba stručno mišljenje koje će potvrditi vaše sumnje.

Potpuno je očekivano da vi najbolje znate da li je vašem Huawei P20 Pro potrebno menjanje baterije jer vi i koristite taj uređaj i prosto znate “kako diše”, pa u skladu sa tim, lako prepoznate i najmanju promenu u radu.

A promene kod oštećene ili dotrajale baterije ogledaju se u tome da se ona brzo prazni, a obično sporo puni, ili se čak i ne može napuniti do potpunog kapaciteta. U slučaju da nešto od navedenog primetite kod svog telefona, možete posetiti naš servis Doktor Mobil kako bismo zamenili bateriju za vaš Huawei P20 Pro.

Budite potpuno bezbrižni kada nam ostavite telefon, jer naši serviseri su toliko iskusni, vešti i “uigrani” da zamena baterije za Huawei P20 Pro mora proći besprekorno.

Mi se uvek trudimo da prilikom svakog servisiranja uložimo sve svoje znanje, umeće i veštinu, da biste vi bili zadovoljni rezultatima našeg rada i uvek se i ubuduće oslonili na Doktor Mobil, kada je telefonu koji posedujete potrebna pomoć.

huawei p 20 pro zameniti bateriju

Cena zamene baterije za Huawei P20 Pro

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvaliteta, Doktor Mobil se trudi da sve usluge obavi što je brže moguće, a uz to i po što povoljnijoj ceni.

Osim zamene baterije, u okviru našeg Huawei servisa možemo obaviti i bilo koju drugu softversku ili hardversku intervenciju, ukoliko je to potrebno.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button