• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Huawei P8 i P8 Lite – zamena ekrana

Zamena oštećenih ekrana na pametnim telefonima je jedna od najvažnijih usluga koje uspešno i efikasno pružamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. To važi i za zamenu displeja na Huawei P8 i Huawei P8 Lite mobilnim telefonima, jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti pouzdano, sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Zamena ekrana na Huawei P8 i P8 LiteHuawei P8 i Huawei P8 Lite su tanki pametni telefoni kvalitetne izrade i elegantnog dizajna. Top model P8 dolazi sa IPS NEO LCD touchscreen ekranom od 5.2 inča u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), dok Lite verzija ima IPS LCD touchscreen displej dijagonale 5.0“ u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela) i oba su zaštićena Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Premijum model P8 odlikuje se 64-bitnim osmojezgarnim procesorom uparenim sa 3 GB RAM i 16/64 GB interne memorije (+ 2 microSD slota), OS Android verzije 4.4.2/5.0.2, kamerama od 13 MP (primarna) i 8 MP (selfi) i integrisanom baterijom kapaciteta 2680 mAh.

Na verziji P8 Lite operativni sistem Android 5.0.2 (Lollipop) vrti 64-bitni osmojezgarni čip na 1.2 GHz, uz asistenciju 2 GB RAM-a, a tu je i 16 GB interne memorije (plus takođe 2 microSD slota), kamere sa senzorima od 13 MP i 5 MP i integrisana baterija od 2200 mAh.

Zamena ekrana na Huawei P8 i P8 Lite

Kao što se vidi, oba predstavljena modela imaju odlične ekrane sa vrlo dobrom zaštitom, ali i kod njih se može desiti da prilikom ispadanja telefona ili udarca u displej dođe do ozbiljnog oštećenja koje se može popraviti jedino zamenom ekrana.

Ako u takvoj situaciji primetite da tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku, to su pouzdani znaci da je ekran definitivno oštećen i da se mora zameniti novim.

„Sreća u nesreći“ je da je tu za Vas servis mobilnih telefona Doktor Mobil koji će zamenu ekrana na Vašem smartfonu obaviti efikasno, profesionalno i potpuno bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene ekrana na mobilnim telefonima Huawei P8 ili Huawei P8 Lite pružićemo Vam sigurno, pouzdano i u zaista najkraćem mogućem roku, koji će zavisiti isključivo od trenutnog broja naloga u servisu.

Cena zamene ekrana na Huawei P8 i P8 Lite

Zamenu displeja na Huawei P8 i P8 Lite pametnim telefonima u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge, samo nas pozovite na telefone servisa, a ako Vam je tako lakše – možete nam i pisati preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored efikasne i kvalitetne zamene ekrana, u specijalističkom servisu Doktor Mobil vršimo i profesionalno dekodiranje Huawei telefona, kompletan servis Huawei mobilnih telefona (različite softverske i hardverske popravke na uređajima ovog proizvođača), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.