Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus – zamena baterije

Baterija kojoj je istekao „životni vek“ ne može mobilnom uređaju da pruži stabilno napajanje električnom energijom i u takvoj situaciji preporuka je da se što pre zameni novom. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da zamenu baterije na Huawei P9, Huawei P9 Lite ili Huawei P9 Plus pametnom telefonu uradi sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena baterije na Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus – Doktor MobilHuawei P9, Huawei P9 Lite i Huawei P9 Plus su fino dijaznirani i vrlo kvalitetni top modeli mobilnih telefona koji u elegantnom i tankom kućištu donose odlične touchscreen ekrane Full HD rezolucije (5.2-inčni na P9 i P9 Lite, a 5.5-inčni na najvećem modelu P9 Plus).

Rade na operativnom sistemu Android 6.0 (Marshmallow), a pokreću ih osmojezgarni procesori upareni sa 2, 3, ili 4 GB RAM memorije i 16/32/64 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za njegovo povećanje memorijskim karticama do 256 GB), dok su za fotografije i video zapise zadužene kamere od 8 MP (selfi) i 12 MP (dvostruke, na modeleima P9 i P9 Plus), odnosno 13 MP (na Lite verziji).

Što se tiče napajanja, koje nas ovde najviše zanima, ono je obezbeđeno putem integrisanih (Non-removable) baterija kapaciteta 3000 mAh (P9, P9 Lite) i 3400 mAh (P9 Plus), koje bi ovim uređajima trebalo da pruže sigurnu jednodnevnu autonomiju u radu, što, naravno, ipak najviše zavisi od intenziteta korišćenja.

Zamena baterije na Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus

Baterije na tehničkim uređajima, pa tako i na mobilnim telefonima, imaju određeni vek trajanja, a kada je on pri kraju, javljaju se problemi kao što je vrlo brzo pražnjenje i neobično sporo punjenje, zbog čega uređaj više nema preko potrebno kontinuirano napajanje energijom.

To su jasni znaci da odmah treba pristupiti zameni dotrajale baterije novom, ali kod mnogih modela pametnih telefona (koji imaju fabrički integrisane baterije) to nije moguće bezbedno i uspešno uraditi u „kućnim uslovima“, nego treba potražiti stručnu pomoć nekog pouzdanog servisa mobilnih telefona, kao što je servis Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene baterije na Huawei P9, Huawei P9 Lite ili Huawei P9 Plus mobilnom telefonu naša iskusna serviserska ekipa pružiće Vam sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene baterije na Huawei P9, P9 Lite, P9 Plus

Cena zamene baterije na Huawei P9, Huawei P9 Lite i Huawei P9 Plus smartfonu u našem servisu je pristupačna, a ukoliko Vam budu trebali konkretniji podaci o ceni ili roku za završetak ove operacije, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana operacija zamene baterije na mobilnom telefonu jedna je u nizu intervencija koje uspešno i efikasno vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu, a kvalitetno i pouzdano pružamo i usluge dekodiranja Huawei telefona i servisa Huawei mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema).