Huawei P9 – zamena ili popravka konektora punjenja u servisu Doktor Mobil

Kada se susretnete sa činjenicom da svoj mobilni telefon ne možete normalno (ili uopšte) da koristite jer zbog kvara konektora napajanja nije u stanju da puni bateriju, imajte u vidu da Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu može pružiti pouzdanu i efikasnu asistenciju operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P9 pametnom telefonu.

Huawei P9 – zamena ili popravka konektora punjenja u servisu Doktor MobilHuawei P9 je premijum model mobilnog telefona koji u lepo dizajniranom i kvalitetno izrađenom aluminijumskom kućištu donosi dobar 5.2-inčni Full HD ekran osetljiv na dodir, osmojezgarni procesor ukombinovan sa 3/4 GB sistemske RAM memorije i 32 ili 64 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i fenomenalan čitač otiska prsta.

Ovaj sjajan mobilni uređaj radi na operativnom sistemu Android verzije 6.0 (Marshmallow), a za odlične fotografije i video zapise na raspolaganju su Vam čak dve glavne kamere od 12 MP (jedna je „normalna“, a druga monohromatska) sa faznim laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem, kao i frontalna kamera od 8 MP.

Što se tiče napajanja, P9 poseduje integrisanu bateriju kapaciteta 3000 mAh koja će Vam pružiti očekivanu jednodnevnu autonomiju u radu, ali za to je bitno da na uređaju bude sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Huawei P9

Kao što smo napomenuli, ako je na mobilnom telefonu pokvaren ili oštećen konektor punjenja, uređaj neće moći uspešno i nesmetano da puni bateriju, pa će najverovatnije biti i nefunkcionalan.

Do takvog problema može doći usled fizičkih ili mehaničkih oštećenja konektora (ona obično nastaju pri grubljem kačenju na punjač), naglih promena strujnog napona ili kvašenja tog dela telefona.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je u takvoj situaciji spreman da Vam pomogne profesionalnom dijagnostikom i efikasnom popravkom ustanovljenog kvara.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P9 mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i bezbedno, a posebno ćemo se potruditi da taj postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P9

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei P9 je povoljna. Izvolite, pišite nam putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam budu trebale preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusan i dobro obučen serviserski tim Doktor Mobil servisa mobilnih telefona stoji Vam na usluzi da uspešno i kvalitetno reši svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a među brojnim profesionalnim uslugama ovom prilikom izdvajamo operacije dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na Huawei smartfonima) i zamene baterije na mobilnim telefonima.