Huawei T3 10 – zamena/popravka konektora punjenja (servis Doktor Mobil)

U našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano rešavamo mnoge probleme na savremenim mobilnim uređajima, pa će takav slučaj biti i ako Vam zatreba usluga zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei T3 10 LTE tabletu, koju ćemo Vam pružiti veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć.

Huawei T3 10 – zamena/popravka konektora punjenja (servis Doktor Mobil)Huawei MediaPad T3 10 je veoma tanak (8 mm) i elegantan tablet uređaj prefinjenog dizajna, sa kvalitetnim aluminijumskim kućištem, prostranim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir od 9.6 inči (rezolucija mu je 800 x 1280 piksela) i podrškom za LTE (4G).

Ovaj uređaj novije generacije (2017) radi na OS Android 7.0 (Nougat), a pokreće ga četvorojezgarni procesor brzine 1.4 GHz, koji dolazi u paru sa 2 ili 3 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (nažalost, bez slota za dodatne memorijske kartice).

Ima i dve relativno skromne kamere od 2 MP (prednja) i 5 MP (glavna, sa autofokusom), a napaja se, kada mu je ispravan konektor punjenja, preko izdržljive integrisane (Non-removable) Li-Ion baterije kapaciteta 4800 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Huawei T3 10

Bez obzira na vrstu i kvalitet, na svakom mobilnom uređaju se može desiti da dođe do kvara ili oštećenja konektora punjenja (napajanja), što je ozbiljan problem koji će u najvećem broju slučajeva dovesti do njegove potpune nefunkcionalnosti (neće imati stabilnu autonomiju u radu).

Neispravnost konektora punjenja mogu da izazovu npr. nepažnja kod priključivanja uređaja na punjač, nagla promena strujnog napona, prolivanje tečnosti po konektorskom ulazu, i dr, a posledica je nemogućnost urednog i normalnog punjenja baterije.

Na tabletu sa takvim kvarom potrebno je uraditi stručnu dijagnostiku i na osnovu nje adekvatnu popravku uređaja, za šta Vam servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek stoji na raspolaganju.

Profesionalnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei MediaPad T3 10 tabletu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj), a naravno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei T3 10

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora napajanja na Huawei T3 10 tabletu je povoljna. Za sve detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite, pišite nam preko formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim opisanog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu efikasno i kvalitetno pruža i druge specijalističke usluge, među kojima su dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih uređaja i zamena baterije na tabletima i mobilnim telefonima.