Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako imate problem sa mobilnim telefonom koji treba rešiti pouzdano i efikasno. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna zamena ekrana na Huawei Y5 II pametnom telefonu jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Huawei Y5 II u servisu Doktor MobilHuawei Y5 II je osvežena verzija (iz 2016) ovog pametnog telefona koji dolazi sa solidnim karakteristikama i može se nabaviti po dosta povoljnoj ceni. Ima podršku za Dual SIM i kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Dolazi u dve verzije (kao 3G i 4G model), obe sa četvorojezgarnim procesorom maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, ukombinovanim sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije koja se microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB. Instaliran mu je OS Android 5.1 (Lollipop) presvučen Emotion 3.1 korisničkim interfejsom, a obe kamere (primarna od 8 MP i selfi od 2 MP) imaju LED blic. Kapacitet uklonjive baterije ovog smartfona je 2200 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Y5 II

Do oštećenja ekrana na mobilnom telefonu najčešće dolazi prilikom ispuštanja uređaja na neku tvrđu podlogu, kao što su npr. mermer, asfalt ili beton, posebno ako se desi da displej pretrpi direktan udarac.

Tada treba proveriti u kakvom je stanju telefon nakon ove neželjene situacije. Ako njegov tač skrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je staklo napuklo, nažalost, to ukazuje da je ekran ozbiljno oštećen i da će morati da se zameni novim.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za profesionalno i vrlo pouzdano rešavanje upravo ovakvih problema sa pametnim telefonima.

Donesite svoj uređaj kod nas, a mi ćemo operaciju zamene ekrana na Huawei Y5 II mobilnom telefonu uraditi sigurno, kvalitetno i potpuno bezbedno. Da ne biste dugo čekali, uslugu zamene oštećenog displeja pružićemo Vam u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Huawei Y5 II

Uslugu zamene displeja na Huawei Y5 II smartfonu u Doktor Mobil servisu pružamo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili vremenskom roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz pouzdanu i bezbednu zamenu oštećenog ekrana, servis Doktor Mobil kvalitetno i efikasno pruža i usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (različite hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamene baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena