Ako imate zaključan Huawei Y6 2018 koji želite da koristite u drugoj mreži, obratite se servisu Doktor Mobil koji ima rešenje za vas, i to u vidu jednostavnog dekodiranja Huawei Y6 2018.

Dekodirati  ili otključati Huawei Y6 2018, zapravo znači, ukloniti blokadu koja sprečava da se ovaj mobilni telefon koristi u nekoj drugoj mreži osim inicijalno odabrane.

dekodiranje Y6 2018

Huawei Y6 2018 – Radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo). Poseduje 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti do 256 GB.

Kamere ovog telefona imaju rezoluciju od 13 MP – glavna kamera i 5 MP – prednja kamera. Y6 2018 ima bateriju od 3000 mAh.

Huawei Y6 2018 – dekodiranje

Kod domaćih operatera kupovina Huawei Y6 2018 moguća je već za jedan dinar, ali u ovom scenariju, dobićete zaključan uređaj kome će u nekom trenutku upotrebe verovatno biti potrebno dekodiranje, ukoliko poželite da promenite operatera.

Naime, razlog blokada koje operateri postavljaju je sve konkurentnije tržište, koje gotovo svakodnevno ima nove ponude i pogodnosti za potrošače, pa je očekivano da ćete u nekom trenutku poželeti da koristite usluge drugog operatera. Imajući to u vidu, oni na mobilne telefone postavljaju šifru koja ima za cilj da vas što duže veže za njihove usluge.

Međutim, uz servis Doktor Mobil, ovo je veoma lako rešivo i to tako što ćemo za vas, jednostavno i pouzdano dekodirati Huawei Y6 2018, nakon čega ćete nesmetano moći da ga koristite u mreži koja vam najviše odgovara.

Moramo pomenuti i telefone koji se često pazare i u inostranstvu, pa tako Huawei Y6 2018 kupljen van Srbije gotovo sigurno najpre morate dekodirati da biste mogli da se služite njime u našoj zemlji. I tada, Doktor Mobil može uspešno otključati vaš Huawei Y6 2018.

huawei y6 2018 dekodirati

Upit o ceni dekodiranja Huawei Y6 2018

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  ili nam možete poslati email preko sledeće kontakt forme, dobićete odgovor na email koji ostavite u najkraćem roku:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  U servisu Doktor Mobil možete dekodirati Huawei Y6 2018, ali i Mate 20 Pro, Honor Play, Honor 7C, Honor 8X, P20, ali i mnoge druge modele.

  Pored dekodiranja, vršimo i ostale i softverske i hardverske servisne intervencije koje su obuhvaćene Huawei servisom mobilnih telefonom.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena