Jedna od najvažnijih karakteristika svakog mobilnog uređaja je svakako njegov ekran, ali se on relativno lako može oštetiti prilikom ispadanja telefona na neku grublju podlogu ili direktnog udarca u displej. U takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uradi pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Huawei Y6 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Huawei Y6 u servisu Doktor Mobil u BeograduHuawei Y6 je pametni telefon privlačnog dizajna i solidnih karakteristika, težak samo 125 grama, a poseduje kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0-inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Pored podrške za Dual SIM, ovaj smartfon ima četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, sa 1/2 GB RAM i 8 GB skladišne memorije za podatke i aplikacije, OS mu je Android 5.1 (Lollipop), a za fotografije i video zapise tu je primarna kamera od 8 MP (ima autofokus, LED blic, panorama i HDR funkcije), dok je prednja kamera sa senzorom od 2 MP. Baterija mu je uklonjiva sa kapacitetom od 2200 mAh.

Zamena displeja na Huawei Ascend Y6

Kada se polomi ili ošteti ekran na pametnom telefonu, ne treba mnogo očajavati, već treba potražiti stručnu pomoć da se taj problem reši kvalitetno i efikasno. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi da obavi pouzdanu zamenu ekrana na Huawei Y6 smartfonu.

Taj postupak potrebno je sprovesti ako se nakon oštećenja (pada, udarca i sl) ustanovi da displej mobilnog telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, što su jasni znaci da se na uređaju mora zameniti ekran.

Iskusan i dobro obučen tim našeg servisa, uz korišćenje najsavremenijih alata, uslugu zamene ekrana pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvih rizika po smartfon) i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Huawei Y6

Što se tiče cene zamene displeja na Huawei Y6 mobilnom telefonu, ona je u Doktor Mobil servisu povoljna. Izvolite, slobodno nam pišite putem formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozovite na telefone našeg servisa ukoliko Vam budu trebale detaljnije informacije, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana na smartfonu.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešne i pouzdane zamene oštećenog ekrana, kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (efikasno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena