zamena stakla iphone 8

Slomljeno samo staklo na ekranu iPhone 8 ili iPhone 8 plus? Zamena stakla iPhone 8 i iPhone 8 plus telefona je ono što Vam je potrebno.

Doktor Mobil servis u Beogradu i naša stručna ekipa su Vam na raspolaganju da brzo i kvalitetno izvrše zamenu stakla za iPhone 8, 8 plus po povoljnoj ceni.

Oštećenje stakla na nekom od iPhone modela nije prijatna situacija, ali uz pouzdanu asistenciju servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ceo problem se može rešiti bez ikakvih rizika, brzo i kvalitetno.

Javite nam se ili donesite svoj uređaj u naš servis, pa ćemo operaciju zamene stakla na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno i bezbedno. Povoljna cena (više o ceni u dnu teksta), kratki rokovi!

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Zamena ekrana iPhone 8, iPhone 8 plus

   Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

   iPhone 8 i iPhone 8 plus su Apple-ovi modeli telefona koji su i dan danas u upotrebi kod brojnih korisnika.

   Ako Vam je telefon ispao i oštetio se LCD potrebna Vam je zamena ekrana. Ako je ekran slomljen, crn, nema slike, tada se menja komplet ekran. Ako tač skrin ne reaguje takođe se vrši zamene ekrana.

   Integrisane baterije od 1821 mAh i 2691 mAh su bile vrhunske za vreme kada su se ovi telefoni pojavili, ali sada su već u nekom nižem rangu po kapacitetu. Ako koristite iPhone 8 već 2 ili više godina verovatno će vam uskore trebati zamena baterije na iPhone telefonu.

   Polomljen ekran iPhone 8, iPhone 8 plus

   Zamena stakla na iPhone 8, iPhone 8 plus – servis Doktor Mobil

   Podrazumeva se da se ovi telefoni odlikuju i vrhunskim kvalitetom izrade koji uključuje i vrlo izdržljive komponente. Od Appla uvek očekujemo samo najbolje, pa čak i kada su to modeli stari par godina.

   Ipak ne znači da bi im prijalo ispuštanje na neku tvrdu podlogu (ili jak udarac u displej).

   Ukoliko bi se ispostavilo da je na telefonu došlo do pucanja ili naprsnuća stakla, a proverom se utvrdi da tačskrin valjano reaguje na dodir i LCD prikazuje sliku kako treba, srećom, problem uspešno rešava zamena stakla iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnog telefona.

   Ako se, pak, dogodilo da je osim lomljenja stakla primetno i ozbiljno oštećenje displeja (LCD ne prikazuje sliku u svim delovima ekrana, tačskrin ne reaguje normalno na dodir), onda je za efikasnu popravku potrebno obaviti zamenu ekrana na iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnom telefonu.

   Da rezimiramo, kvar ove vrste uspešno otklanja zamena stakla iPhone 8 ili iPhone 8 plus smartfona samo u slučaju da touchscreen pravilno reaguje na dodir i displej daje sliku kako treba (preko celog ekrana).

   Zamena stakla iPhone 8 i iPhone 8+ telefona

   Pošto je zamena stakla iPhone 8 telefona prilično specifična i osetljiva operacija, takav posao, posebno za skuplje modele kakvi su iPhone 8 i iPhone 8 plus, treba poveriti proverenim profesionalcima koji imaju i potrebno znanje i kvalitetne moderne alate.

   zamena stakla iPhone 8, iPhone 8 plus

   Vrlo stručan i iskusan tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu naša je garancija da problem oštećenog stakla na pametnom telefonu možemo rešiti sasvim uspešno i efikasno.

   Neophodna dijagnostika i pouzdana zamena stakla iPhone 8 ili iPhone 8 plus mobilnog telefong za Vas će biti obavljena kvalitetno i potpuno bezbedno, tako da nemate dodatnih briga u pogledu sigurnosti Vašeg smartfona.

   Brza reparacija ekrana na iPhone 8 i iPhone 8 plus telefonima

   Kao što nam naša dobra poslovna praksa nalaže, uvek ulažemo maksimalan trud da čitav posao oko zamene stakla na iPhone 8 i iPhone 8+ pametnom telefonu završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku.

   Svesni smo da Vam je telefon potreban. Zato zamena ekrana na iPhone 8, 8 plus traje jako kratko, obično u roku od par sati zamena je završena.

   Zamena stakla iPhone 8 telefona traje malo duže, ali ne nešto previše, obično jedan dan je potreban da se popravka završi.

   Zamena stakla iPhone 8, 8 plus cena

   Molimo Vas da nas kontaktirate i proverite cenu i raspoloživost, zbog velikog broja modela telefona cene se često menjaju i teško je održati sajt ažurnim baš za svaki model.

   U slučaju da i pored ovih iscrpnih informacija imate još neko pitanje o zameni stakla na Ajfon 8 i Ajfon 8 plus smartfonu, ceni ili roku za sprovođenje ove operacije, slobodno nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

   Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje vezano za ovu uslugu.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt formular


    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Budite uvereni je stručan serviserski tim Doktor Mobil servisa uvek tu za Vas i svakako nam se obratite i ako Vam, pored uspešne zamene stakla, zatrebaju pouzdane usluge servisa iPhone mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na iPhone smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena