Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako Vam je potrebna pouzdana zamena stakla ekrana na iPhone 7, 7 plus mobilnom telefonu.

Naši stručno obučeni i iskusni serviseri će operaciju zamene stakla na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu obaviti kvalitetno, sigurno i potpuno bezbedno.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611


   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   iPhone 7, iPhone 7 plus

   iPhone 7 i iPhone 7 plus su danas već malo stariji modeli iPhone-a, ali su i dalje u upotrebi i sasvim funkcionalni.

   Mada ovi telefoni na ekranu imaju ojačano staklo , ipak sa njima treba pažljivo rukovati, da ne bi došlo do oštećenja stakla na displeju prilikom ispadanja ili nagnječenja uređaja.

   Dobrom opcijom u tom slučaju se može smartrati ako je došlo samo do lomljenja ili pucanja prednjeg stakla, pri čemu LCD i dalje daje sliku kako treba, a tačskrin reaguje na dodir.

   Oni koji su imali manje sreće primetiće da, osim što je oštećeno staklo, ni LCD ne prikazuje sliku (uopšte ili je samo delimično prikazuje), zbog čega se telefon ne može popraviti samo zamenom stakla, već će morati da se uradi zamena ekrana na iPhone 7 i iPhone 7 plus.

   iphone 7 zamena stakla ekrana

   To važi i za slučaj da na telefonu, pored slomljenog stakla, tačskrin ne reaguje na dodir (uopšte ili ne reaguje u svim delovima ekrana), jer bi i tada morao da se menja ceo ekran, a ne samo prednje staklo.

   Dakle, zamena samo stakla na iPhone 7 i 7 plus moguća je jedino ako se nakon oštećenja na uređaju slika prikazuje jasno preko celog ekrana i ako touchscreen normalno reaguje na dodir.

   Da li je moguće zamena stakla na iPhone 7, iPhone 7 plus

   DA, moguće je, ne morate menjati kompletan ekran na Vašem iPhone 7 telefonu, ako Vam je samo napuklo staklo na ekranu, a sve na telefonu radi normalno.

   Zamena samo stakla na iPhone telefonima je uvek jeftinija varijanta od zamene kompletnog ekrana, bez gubitka u kvalitetu.

   Ali da li će moj ekran biti istog kvaliteta kao i pre zamene stakla ? 

   Što se tiče kvaliteta ekrana i slike nakon zamene stakla, apsolutno Vam GARANTUJEMO da nikakvu razliku nećete primetiti. Zašto? Zato što mi ne menjamo Vaš originalni ekran, mi samo menjamo napuklo staklo na Vašem ekranu.

   Sve će biti isto kao i pre zamene, isti kvalitet slike, isti prikaz boja, nikakve razlike neće biti.

   iphone 7 zamena stakla lcd-a

   Da li se gube podaci sa telefona prilikom operacije zamene stakla ? 

   Ne. Svi podaci ostaju na telefonu i ništa u softveru telefona se ne dira.

   Ipak, kao dodatna mera sigurnosti i predostrožnosti, preporučujemo svima, bez obzira zbog čega donose telefon u servis mobilnih telefona, da uvek urade bekap svojih podataka ako su u mogućnosti.

   Kako radimo zamenu samo stakla ekrana na iPhone 7

   Zamena samo stakla na iPhone telefonima je specifičan servisni postupak, poznatiji i kao reparacija iPhone ekrana.

   U tom postupku skida se ekran sa telefona, a zatim pristupa i skidanju samo prednjeg stakla sa LCD-a. Bitno je da je sam LCD 100% ispravan i bez mana, što se naravno proverava pre početka reparacije.

   Zamenu stakla na iPhone 7 ekranu vršimo tzv. laminacijom. Postoje dve metode zamene stakla, tj. dva načina lepljenja stakla, laminacija je najnovija i trenutno najbolja metoda.

   Druga metoda je pomoću tečnog lepka – ovu metodu ne praktikujemo. Radimo isključivo laminaciju pomoću posebnih mašina koje služe za obavljanje ove operacije.

    Pozovite nas

    011 / 4022-611

    Da li postoji garancija na zamenu stakla na iPhone 7, iPhone 7 plus

    Da, garancija na naš rad je neograničena! Garantujemo Vam da neće doći do odlepljivanja stakla ili bilo kakve promene u radu ekrana tokom vremena.

    Međutim, garancija ne važi ako Vam telefon ispadne i opet dođe do lomljenja stakla. Ako Vam telefon ispadne staklo se može slomiti isto kao što se i prvi put slomilo.

    Preporučujemo nakon zamene stakla da se na ekran stavi zaštitna folija ili dodatno zaštitno staklo koje dodatno štite ekran od lomljenja.

    iPhone 7, iPhone 7 plus zamena stakla

    Komplikovan i osetljiv proces zamene stakla ekrana na mobilnom telefonu treba poveriti iskusnim i proverenim stručnjacima, jer je za takvu operaciju važno imati i nephodno znanje i sofisticirane alate.

    Profesionalno obučeni serviseri sa višegodišnjim iskustvom, koji rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, zamenu stakla na iPhone 7 ili iPhone 7+ pametnom telefonu za Vas će izvršiti efikasno i sasvim bezbedno po uređaj.

    iphone 7 iphone 7 plus

    Što se tiče cene zamene stakla na Ajfon 7 i 7 plus pametnim telefonima, ona je za ovu popravku znatno niža nego što bi koštala zamena kompletnog ekrana na iPhone 7 telefonu.

    Koliko traje procedura zamene stakla ekrana na iPhone 7 ? 

    Operacija zamene stakla na iPhone najčeće traje od 12-24 časa, mada ponekad može i malo duže, što zavisi samo od trenutne situacije u servisu (broj telefona na popravci).

    U svakom slučaju ćete prilikom ostavljanja telefona na popravku biti obavešteni o procenjenom vremenu kada bi popravka trebalo da bude završena. Teško je pogoditi baš u minut ili sat kada će biti gotovo, ali budite sigurni da će biti najbrže što je fizički izvodljivo.

    Ako Vam je vreme bitno i brzina popravke je važna, onda preporučujemo zamenu komplet ekrana, ona najčešće može biti gotova u roku od 1 do 2 sata ili po dogovoru.

    Zamena samo stakla je jeftinija opcija, i uvek je preporučujemo ako možete da izdvojite dan, dva vremena.

    U slučaju da su Vam potrebni precizniji podaci o ceni ili vremenskom roku za izvođenje operacije zamene stakla, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

    Zamena stakla iPhone 7, iPhone 7 plus cena

    Molimo Vas da nas kontaktirate i proverite cenu i raspoloživost, zbog velikog broja modela telefona cene se često menjaju i teško je održati sajt ažurnim baš za svaki model.

    Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo koje pitanje vezano za ovu uslugu.

     Pozovite nas

     011 / 4022-611

     ili pošaljite email preko sledeće kontakt forme:

     Kontakt formular


     Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

     AKS Sabac Brza Posta
     PostExpress Posta Srbije

     Kao što efikasno i kvalitetno vršimo zamenu stakla na smartfonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu smo tu za Vas i ako Vam zatreba profesionalan servis iPhone mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na pametnim telefonima.

     Jedan komentar : “Zamena stakla ekrana iPhone 7 i 7 plus”

     Učitajte još komentara

     Ostavite komentar

     Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena