Zamena stakla na iPhone 7 i 7 plus

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju ako Vam je potrebna pouzdana zamena oštećenog ili polomljenog stakla na pametnom telefonu. Naši stručno obučeni i iskusni serviseri će operaciju zamene stakla na iPhone 7 ili iPhone 7 plus mobilnom telefonu obaviti kvalitetno, sigurno i potpuno bezbedno.

iphone 7 zamena stakla

iPhone 7 i iPhone 7 plus su najbolji pametni telefoni koje je Apple do sada proizveo i pored prepoznatljvog dizajna i fenomenalnih karakteristika, mogu se pohvaliti IP67 sertifikatom otpornosti na vodu i prašinu i izvrsnim LED-backlit IPS LCD touchscreen ekranima od 4.7“ sa rezolucijom 750 x 1334 piksela (kod modela iPhone 7), odnosno 5.5“ Full HD rezolucije (na većem 7 plus modelu).

Mada ovi sjajni mobilni telefoni na ekranu imaju ojačano staklo i oleofobski premaz, ipak sa njima treba pažljivo rukovati, jer se nekim vlasnicima najnovijih iPhone modela već dogodilo da slučajno oštete staklo na displeju prilikom ispadanja ili nagnječenja uređaja.

Dobrom opcijom u tom slučaju se može smartrati ako je došlo samo do lomljenja ili pucanja prednjeg stakla, pri čemu LCD i dalje daje sliku kako treba, a tačskrin reaguje na dodir.

Oni koji su imali manje sreće primetiće da, osim što je oštećeno staklo, ni LCD ne prikazuje sliku (uopšte ili je samo delimično prikazuje), zbog čega se telefon ne može popraviti samo zamenom stakla, već će morati da se uradi zamena ekrana na iPhone 7 i iPhone 7 plus.

To važi i za slučaj da na telefonu, pored slomljenog stakla, tačskrin ne reaguje na dodir (uopšte ili ne reaguje u svim delovima ekrana), jer bi i tada morao da se menja ceo ekran, a ne samo prednje staklo.

Dakle, zamena samo stakla na iPhone 7 i 7 plus moguća je jedino ako se nakon oštećenja na uređaju slika prikazuje jasno preko celog ekrana i ako touchscreen normalno reaguje na dodir.

Zamena stakla na iPhone 7 i iPhone 7 plus

Komplikovan i osetljiv proces zamene stakla na mobilnom telefonu treba poveriti iskusnim i proverenim stručnjacima, jer je za takvu operaciju važno imati i nephodno znanje i sofisticirane alate.

Profesionalno obučeni serviseri sa višegodišnjim iskustvom, koji rade u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, zamenu stakla na iPhone 7 ili iPhone 7+ pametnom telefonu za Vas će izvršiti efikasno, pouzdano i sasvim bezbedno po uređaj.

Uslugu zamene stakla na mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć, a on zavisi samo od trenutnog broja naloga za popravkom uređaja (konkretnu procenu možete dobiti na licu mesta).

Što se tiče cene zamene stakla na Ajfon 7 i 7 plus pametnim telefonima, ona je za ovu popravku znatno niža nego što bi koštala zamena kompletnog ekrana na mobilnom telefonu.

U slučaju da su Vam potrebni precizniji podaci o ceni ili vremenskom roku za izvođenje operacije zamene stakla, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili da nam pišete putem formulara koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno vršimo zamenu stakla na smartfonima, u servisu Doktor Mobil u Beogradu smo tu za Vas i ako Vam zatreba profesionalan servis iPhone mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na pametnim telefonima.