Baterije na modernim mobilnim telefonima, iako su sve kvalitetnije i jačeg kapaciteta, imaju određeni vek trajanja, pa ih kada dotraju treba zameniti novim da bi mobilni uređaj imao stabilno napajanje. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo garantovano pouzdanu i efikasnu zamenu baterije na iPhone 7 i iPhone 7 plus pametnim telefonima.

Zamena baterije na iPhone 7, 7 plus u servisu Doktor Mobil

Najnoviji modeli kompanije Apple iPhone 7 i iPhone 7 plus dolaze sa integrisanim (Non-removable) litijum-jonskim baterijama kapaciteta 1960 mAh, 7.45 Wh (na modelu iPhone 7), odnosno 2900 mAh, 11.1 Wh (na iPhone 7 plus), nažalost bez podrške za brzo punjenje.

Očekivana autonomija u radu je oko jednog celog dana, što ipak najviše zavisi od intenziteta korišćenja (striming videa će, npr, najviše trošiti bateriju, dok je potrošnja u stanju mirovanja veoma mala).

Zamena baterije na iPhone 7, iPhone 7 plus

Ako primetite da na Vašem mobilnom uređaju baterija više ne radi kako treba, vrlo brzo se prazni, a jako dugo puni, po svoj prilici je prilično dotrajala i trebalo bi je što pre zameniti novom da bi telefon nesmetano radio i imao uravnoteženo napajanje električnom energijom.

Donekle otežavajuća okolnost je što Apple (iPhone) mobilni telefoni imaju fabrički integrisane (tzv. neuklonjive) baterije koje ne možete promeniti sami bez stručne pomoći nekog od specijalizovanih servisa mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Naši profesionalno obučeni i iskusni serviseri će, uz korišćenje najsavremenijih alata, operaciju zamene baterije na iPhone 7 ili iPhone 7 plus pametnom telefonu za Vas obaviti vrlo pouzdano i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po Vaš mobilni uređaj).

Uslugu zamene baterije na Ajfonu pružićemo Vam sigurno i veoma efikasno, tako da ćete u kratkom vremenskom roku ponovo moći da se opušteno družite sa svojim mobilnim „ljubimcem“.

Cena zamene baterije na iPhone 7 i iPhone 7 plus

Zamenu baterije na Ajfon 7 i Ajfon 7 plus mobilnim telefonima u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. U slučaju da su Vam neophodne konkretnije informacije o ceni ili vremenskom roku za završetak ove operacije, možete nam pisati putem formulara u sledećem odeljku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene baterije na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Uz efikasnu i profesionalnu zamenu baterije na mobilnom telefonu, u specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno možete dobiti i uslugu dekodiranja mobilnih telefona, a posebno Vam preporučujemo naš iPhone servis u kojem pouzdano i stručno otklanjamo sve softverske i hardverske probleme na Apple mobilnim uređajima.

  Jedan komentar : “Zamena baterije na iPhone 7, iPhone 7 plus”

  Učitajte još komentara

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena