Zamena ekrana, touchscreen-a ili stakla na LG G4 mobilnom telefonu usluge su koje ćemo Vam profesionalno i sa zadovoljstvom pružiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši stručni serviseri će zamenu displeja, tač skrina ili stakla na Vašem LG G4 smartfonu obaviti efikasno, sigurno i u najkraćem mogućem roku, a kada svoj telefon donesete u servis daćemo Vam tačnu procenu vremena potrebnog za ovu operaciju.

LG G4 – zamena ekrana, tačskrina, staklaLG G4 je pametni telefon sjajnih performansi, dizajna i kvaliteta izrade, sa fantastičnim 5,5“ IPS LCD (QuadHD) ekranom rezolucije 1440 x 2560 piksela i Gorilla Glass 3 tehnologijom zaštite. Uz odličan zvučnik i podršku za 4G, ovaj telefon pruža vrhunsko multimedijalno iskustvo.

Dolazi sa operativnim sistemom Android 5.1 Lollipop koji pokreće Snapdragon 808 procesor sa šest jezgara takta 2 x 1,82 GHz i 4 x 1,44 GHz, uz čak 3 GB RAM memorije, 32 GB interne memorije za skladištenje podataka i slotom za microSD memorijske kartice.

Fotografije i video zapise odličnog kvaliteta možete snimati prednjom 16 MP kamerom sa funkcijama optičke stabilizacije slike, brzim laserskim autofokusom i LED blicom, kao i prednjom širokougaonom selfi kamerom od 8 MP.

Zamena ekrana, touchscreen-a, stakla na LG G4

Zamena ekrana, tač skrina (touchscreen) ili stakla na LG G4 mobilnom telefonu su usluge koje smo u mogućnosti da Vam pružimo i koje će Vam biti potrebne u slučaju da Vam je telefon ispao i da je pri padu ili udarcu došlo do oštećenja. Ovaj smartfon ima veliki ekran i, kao i kod svih takvih telefona, prilikom pada može doći do oštećenja displeja, tačskrina ili stakla.

Ali Vi nemate razloga za preteranu brigu. Šta god da je oštećeno u konkretnoj situaciji, mi smo tu da sigurno i pouzdano izvršimo popravku, nakon čega ćete svoj omiljeni telefon moći da koristite kao i pre oštećenja.

Možemo da zamenimo kompletan ekran, samo touchscreen ili staklo. Ako Vam je samo slomljeno staklo ili tač skrin ne reaguje na dodir, u toj situaciji ne mora da se menja ceo ekran, već samo touchscreen, što je povoljnija varijanta nego kad se menja ceo ekran.

U svakom slučaju dođite u servis Doktor Mobil, a naši profesionalno obučeni serviseri će utvrditi kakva je situacija sa Vašim telefonom i izvršiti neophodnu popravku. Ovu operaciju obavićemo pouzdano i bezbedno po sam telefon, a posebno ćemo se truditi da to bude i u najkraćem mogućem roku da biste što pre svoj smartfon mogli nesmetano da koristite.

Cena zamene ekrana, touchscreen-a, stakla na LG G4

Cena zamene ekrana, tač skrina ili stakla na LG G4 mobilnom telefonu zavisi od konkretne situacije sa oštećenjem na Vašem smartfonu. Za detaljnije informacije o ceni, roku za popravku ili ako imate još neko pitanje u vezi sa ovom problematikom, najbolje je da nas kontaktirate telefonom ili nam pošaljete upit preko kontakt forme u nastavku teksta. Nama će biti zadovoljstvo da Vam odgovorimo i uspešno rešimo Vaš problem.

Upit o ceni zamene ekrana, tačskrina, stakla na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naravno, osim usluga koje smo opisali u ovom tekstu, ako imate neki drugi hardverski ili softverski problem, Doktor Mobil će ga uspešno rešiti u servisu LG mobilnih telefona, a takođe radimo i dekodiranje LG mobilnih telefona.

Jedan komentar : “LG G4 – zamena ekrana, tačskrina, stakla”

Učitajte još komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena