Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G6 je intervencija koju pozdano obavljamo u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Oštećen ili pokvaren konektor napajanja prouzrokovaće probleme da dopunite Vaš LG G6 smartfon ali će ih navedeni tip servisa uspešno otkloniti.

Ako imate ovu ili bilo koju poteškoću u radu LG G6 uređaja, mi smo tu da Vam pružimo pomoć i vratimo telefon u život.

Posetite naš servis ili pošaljite telefon na popravku preko kurirske službe a mi ćemo rešiti problem za Vas.

Pozovite nas

011 / 4022-611

LG G6 konektor napajanja

zamena mikrofona i slusalice lg g6

LG G6 jedan je od top modela južnokorejske kompanije koji svoju Li-Po bateriju kapaciteta 3300 mAh može dopuniti brzim punjenjem od 18W.

LG ističe da baterija ovog modela 50% svog kapaciteta može dostići za 30 minuta punjenja zahvaljujući Quick Charge 3.0 sistemu. Nažalost, mogućnost bežičnog punjenja rezervisana je isključivo za američko tržište.

Dimenzije ekrana LG G6 su 5.7 inča a od glavnih karakteristika možemo navesti još i dvostruku kameru i memorijski prostor koji čine 4 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije.

LG G6 uzroci kvara konektora punjenja

Neispravan konektor napajanja na LG G6 može se pojaviti nakon polivanja telefona vodom, pa se treba truditi da ga držite podalje od bilo koje tečnosti.

Ipak, najčešći slučajevi koji dovode do ovog kvara su nesavesno rukovanje vlasnika prilikom povezivanja telefona sa punjačem ili korišćenje sumnjivih, neoriginalnih punjača.

Nekada oštećen konektor napajanja LG G6 može doći nakon nestabilnog napona struje na koji je punjač povezan, na šta svakako niko od nas ne može uticati.

Pozovite nas

011 / 4022-611

LG G6 simptomi neispravnog konektora napajanja

Kvar konektora punjenja LG G6 manifestovaće se prekidima prilikom punjenja ili gubljenjem kontakta sa punjačem.

Simptomi kvara na konektoru mogu biti veoma varljivi jer se na prvi pogled ne mogu uvek utvrditi uzroci problema sa punjenjem. Može se sumnjati i na dotrajalu bateriju ili neispravan punjač.

Zato je pre bilo kakve popravke potrebno izvršiti dijagnostiku u stručnom servisu a u zavisnosti od toga će se dalje primeniti i odgovarajuća intervencija.

Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G6

zamena konektora punjenja lg g6

Kada nakon izvršene dijagnostike utvrdimo da ne postoji problem neispravne baterije i punjača, sve sumnje će pasti na kvar konektora punjenja.

Ovo je ozbiljniji kvar koji treba otkloniti u što kraćem roku ako želite da nastavite korišćenje uređaja.

Zato je Doktor Mobil servis tu da pouzdano obavi popravku ili zamenu konektora napajanja i osposobi Vaš LG G6 uređaj za dalji rad.

Popravka ili zamena konektora punjenja na LG G6 vratiće telefon u besprekorno stanje a Vi ćete ponovo moći da se oslonite na njega.

Precizne informacije o roku servisiranja možete dobiti putem telefona ili formulara u nastavku kao i ukoliko nas posetite.

LG G6 zamena konektora punjenja cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena