Zamena zadnjeg stakla tj. poklopca baterije na LG G6 jedna je od usluga koje se nalaze u širokoj ponudi našeg servisa Doktor Mobil u Beogradu.

Polomljen, napukao ili ogreban zadnji poklopac LG G6 se na ovaj način zamenjuje novim a telefonu se vraća besprekoran izgled.

Menjamo zadnje staklo i na svim ostalim modelima pametnih uređaja pa nas slobodno možete kontaktirati ili poslati telefon kurirskom službom i zameniti oštećen poklopac baterije kod nas.

Pozovite nas

011 / 4022-611

LG G6 poklopac baterije-zadnje staklo

lg g6 zamena poklopca baterije

LG G6 – moderan izgled ovog sjajnog telefona čine IPS LCD ekran od 5.7 inča i zadnje staklo sa senzorom za otključavanje pomoću otiska prsta.

Interesantno je to da G6 ima tri različite vrste zaštite stakla. Staklo ekrana zaštićeno je sa Gorilla Glass 3 a staklo kamere sa Gorilla Glass 4, dok je za zaštitu zadnjeg stakla zadužena Gorilla Glass 5 tehnologija.

Uređaj raspolaže memorijskim prostorom od 4 GB RAM i 32/64/128 GB interne memorije, a poseduje i glavnu dvostruku kameru, mogućnost brzog punjenja, always-on display opciju…

Da li se zadnji poklopac na LG G6 može slomiti?

Verovatno ste upućeni u to da se staklo na pametnom telefonu može slomiti usled raznih neželjenih događaja. Ali, ako ste mislili da su leđa telefona zaštićena od ovakvog tipa oštećenja, uverićemo Vas u suprotno.

Polomljeno ili ogrebano zadnje staklo LG G6 veoma lako se može pojaviti nakon jačeg mehaničkog oštećenja. LG je predvideo ovakav problem pa se zbog toga na ovom smartfonu nalazi jača zaštita zadnjeg stakla od prednjeg.

Međutim, kako se zaista ne mogu sprečiti posledice koje nastaju nakon pada telefona, jakog udarca ili grebanja, oštećeni poklopac baterije LG G6 pojaviće se i uprkos svim zaštitama.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Polomljen ili napukao zadnji poklopac LG G6 će značajno narušiti izgled telefona ali nema nikakvih razloga za brigu jer on može biti otklonjen zamenom oštećenog poklopca novim.

Ukoliko je oštećenje nakon pada ili nekog drugog od navedenih uzroka zahvatilo tj. slomilo i prednje staklo, na raspolaganju Vam je i zamena stakla LCD-a na LG G6.

Zamena poklopca baterije (leđa) na LG G6

lg g6 zamena zadnjeg stakla

Oštećeno zadnje staklo (leđa telefona) LG G6 ne može se nazvati tipičnim kvarom. U ovom slučaju obično nećete imati nikakvih problema u radu sa telefonom. Aplikacije će normalno funkcionisati pa se postavlja pitanje da li je ova intervencija potrebna?

Ako držite do estetike i želite da Vaš smartfon besprekorno izgleda, naravno da jeste. Zbog toga i postoji servisna intervencija zamena zadnjeg stakla (poklopca baterije) na LG G6.

Ovu uslugu pružićemo Vam u Doktor Mobil servisu i pouzdano zameniti leđa LG G6 uređaja.

Informacije o zameni zadnjeg stakla na LG G6 možete dobiti putem telefona ili kontakt formulara u nastavku.

LG G6 zamena poklopca baterije cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena