Operaciju zamene ekrana na LG K10 (2017) pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku. To je usluga koja će Vam biti potrebna ukoliko je ekran ili displej Vašeg mobilnog uređaja oštećen, što se najčešće dešava prilikom ispadanja telefona na tvrdu podlogu ili nezgodnog udarca.

Zamena ekrana na LG K10 2017 – servis Doktor Mobil u BeograduLG K10 (2017) je pametni telefon iz nove LG-jeve K serije koji u fino i zanimljivo dizajniranom kućištu sa zaobljenim uglovima donosi kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dobre vidljivosti, sa dijagonalom 5.3 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Ovaj smartfon, koji radi na najnovijoj verziji Androida (7.0 Nougat), ima osmojezgarni procesor maksimalnog takta 1.5 GHz uparen sa 2 GB RAM memorije, uz 16 GB interne memorije za smeštanje podataka i aplikacija (+ microSD slot za kartice do 64 GB). Kamere su sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom), dok se napajanje vrši pomoću uklonjive baterije kapaciteta 2800 mAh.

Zamena ekrana na LG K10 (2017)

Kao što smo napomenuli, ispuštanje telefona na asfalt, kamen, beton i sl. ili direktan udarac u njegov displej, nose veliki rizik od ozbiljnijeg oštećenja ekrana, što je kvar koji se može otkloniti jedino njegovom zamenom novim ekranom.

Takav problem najlakše se detektuje po tome što tač skrin uređaja ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku ili je napuklo staklo, pa ako i Vi imate takvu situaciju sa pametnim telefonom, izvolite, javite se ili dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasno popravimo Vaš smartfon.

Operaciju zamene na ekrana LG K10 (2017) mobilnom telefonu naš tim dobro obučenih i iskusnih servisera za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno, a posebno ćemo se potruditi da Vam ovu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na LG K10 (2017)

Što se tiče cene zamene displeja na LG K10 (2017) smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil povoljna. Ukoliko biste želeli da unapred dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno i kvalitetno reši svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a samo neke od naših standardnih usluga su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena