• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG Nexus 5X – zamena ekrana

Ako i Vi imate problem sa oštećenim displejem na svom pametnom telefonu, pozivamo Vas da dođete u specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasno i kvalitetno izvršimo popravku. Naši iskusni serviseri zamenu ekrana na LG Nexus 5X pametnom telefonu obavljaju sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno.

Zamena ekrana na LG Nexus 5X – servis Doktor Mobil u BeograduLG Nexus 5X je kvalitetno izrađen pametni telefon jednostavnog i lepog dizajna koji fino „leži“ u ruci, a u monolitnom polikarbonatnom kućištu donosi vrlo dobar kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.2 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), sa oleofobskim zaštitnim premazom i Gorilla Glass 3 staklom.

Uz odličan senzor otiska prsta, ovaj smartfon ima šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz) sa 2 GB RAM i 16 ili 32 GB interne memorije (ne može se povećati), OS Android 6.0 (Marshmallow). Za kvalitetne video zapise i fotografije tu su kamere sa senzorima od 12.3 MP (primarna, sa dualnim LED blicem i brzim laserskim autofokusom) i 5 MP (selfi), dok je za autonomiju u radu zadužena integrisana baterija kapaciteta 2700 mAh.

Zamena ekrana na LG Nexus 5X

Mada ima dosta dobru zaštitu, ni ekran ovog pametnog telefona nije neuništiv i treba ga čuvati od mogućih oštećenja do kojih najčešće dolazi kada se uređaj ispusti na neku čvrstu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej.

Ako u takvoj situaciji ustanovite da LCD telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, to znači da je ekran definitivno oštećen i da se mora zameniti i ugraditi novi da bi uređaj ponovo bio funkcionalan.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da taj osetljiv i precizan posao za Vas obavi efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez ikakvih rizika po telefon).

Uslugu zamene ekrana na LG Nexus 5X pametnom telefonu takođe ćemo Vam pružiti vrlo sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on će zavisiti prvenstveno od trenutne gužve u servisu).

Cena zamene ekrana na LG Nexus 5X

Operaciju zamene displeja na LG Nexus 5X smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nam pišete preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i kvalitetno vršimo zamenu ekrana, u servisu Doktor Mobil pouzdano možete dobiti i druge specijalističke usluge, a ovom prilikom Vašoj pažnji preporučujemo dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet