• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

LG V10 – zamena ekrana u Doktor Mobil servisu

Čak ni robusni pametni telefoni i fableti koji imaju dodatne nivoe zaštite nisu pošteđeni od mogućih oštećenja ekrana, pa i na njima, prilikom nezgodnih padova, može doći do ozbiljnijeg lomljenja ili kvara displeja. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i bezbednu profesionalnu operaciju zamene ekrana na LG V10 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na LG V10 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG V10 (H960A) je fablet većih gabarita i mase (192 g) koji u neobično dizajniranom robusnom kućištu (sa bočnim ivicama od nerđajućeg čelika i „leđima“ od gumirane plastike) donosi vrlo dobar kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.7 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela) sa Gorilla Glass 4 zaštitom, a posebnost ovog uređaja je u tome što ima i sekundarni 2.1-inčni displej rezolucije 160 x 1040 piksela.

Kvalitetno izrađen i sa sertifikatima otpornosti na padove i udarce, LG V10 poseduje i jak šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz), 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (+ microSD slot do 256 GB), OS Android 5.1.1 (Lollipop), odlične kamere od 16 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, brzim laserskim autofokusom, LED blicem i bogatim dodatnim funkcijama) i 5 MP (selfi, dvostruka), senzor otiska prsta i izmenjivu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na LG V10

Kao što smo napomenuli u uvodnom odeljku, ni uređaji sa respektabilnom zaštitom, kakav je i model LG V10, nisu neuništivi, jer iskustvo pokazuje da i kod njih, prilikom nepovoljnog sticaja okolnosti, direktnog udarca ili nezgodnog pada, postoji mogućnost oštećenja ekrana ili displeja.

U takvoj situaciji, ako se ustanovi da LCD telefona ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, može se zaključiti da je displej definitivno oštećen i da bi za uspešnu popravku trebalo pristupiti zameni i ugradnji novog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za uspešno i pouzdano rešavanje upravo takvih problema na smartfonima, pa ćemo tako i zamenu ekrana na LG V10 mobilnom telefonu za Vas obaviti vrlo sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i naravno u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na LG V10

Cena zamene displeja na LG V10 smartfonu u našem servisu je povoljna. Vi nam se svakako obratite putem formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju preciznije informacije (bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana).

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored kvalitetne i efikasne operacije zamene ekrana na pametnom telefonu, servis Doktor Mobil u Beogradu za Vas može uspešno obaviti i druge stručne intervencije, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet