LG X Power – zamena ekrana u servisu Doktor Mobil

Ekran pametnog telefona, kako pokazuje iskustvo, prilično lako može da se ošteti prilikom ispadanja ili udarca, iako ima neku od poznatih zaštitnih tehnologija. Zato je tu specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji takav problem otklanja vrlo pouzdano i kvalitetno profesionalnom operacijom zamene ekrana na LG X Power mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na LG X Power – servis Doktor Mobil u BeograduLG X Power je, s obzirom na veliku bateriju, dosta tanak (7.9 mm) i lagan (139 g) pametni telefon sa čvrsto izrađenim plastičnim kućištem i solidnim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.3 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), koji ima i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Ovaj cenovno povoljan uređaj odlikuje se i četvorojezgarnim procesorom radnog takta 1.3 GHz, uparenim sa 2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (može se microSD karticom povećati do 256 GB), operativni sistem mu je Android 6.0.1 (Marshmallow), kamere dolaze sa senzorima od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem), dok je za napajanje zadužena integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh.

Zamena ekrana na LG X Power

Dobro obučen i iskusan stručni tim servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postupak zamene ekrana na LG X Power pametnom telefonu obavlja veoma sigurno i bezbedno (bez rizika po smartfon).

To je usluga koja će Vam biti potrebna ako se desilo da na telefonu oštetite ili polomite displej, što se najčešće događa prilikom ispadanja uređaja na neku grubu podlogu (kao što su beton, asfalt, kamen i slično) ili direktnog udarca u ekran.

Da je oštećenje ozbiljno i da se može otkloniti jedino zamenom i ugradnjom novog ekrana, zaključićete po tome što tačskrin telefona ne reaguje na dodir, LCD ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo.

U takvoj situaciji samo se javite našem servisu, pa ćemo Vaš problem sa pametnim telefonom rešiti pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na LG X Power

Operaciju zamene displeja na LG X Power smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Vi nam se svakako obratite putem formulara u nastavku teksta ili pozivom na telefone našeg servisa ako Vam budu potrebni precizniji podaci, bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i ukoliko Vam, pored efikasne i pouzdane zamene displeja, nekom prilikom zatrebaju i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.