Nemogućnost mobilnog uređaja da „prepozna“ da je prikačen na punjač ili otežano punjenje njegove baterije ukazuju na problem sa konektorom napajanja, što je relativno čest kvar koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno otklanjamo pouzdanom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 650 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja Microsoft Lumia 650 – Doktor MobilMicrosoft Lumia 650 je noviji model pametnog telefona (2016) koji se odlikuje 5.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir HD rezolucije, OS Microsoft Windows Phone 10, četvorojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.3 GHz uparenim sa 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD za kartice kapaciteta do 256 GB) i kamerama od 5 MP (selfi) i 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem).

Ovaj uređaj, kada ima potpuno ispravan konektor punjenja, napaja se preko izmenjive baterije ne baš izdašnog kapaciteta od 2000 mAh, koja će mu pružiti jednodnevnu autonomiju u radu, uz neki umeren intenzitet korišćenja smartfona.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Microsoft Lumia 650

Konektor punjenja ili napajanja je prilično nežna hardverska komponenta koja se dosta lako može oštetiti ako se grublje postupa prilikom priključivanja telefona na punjač, a „neće joj prijati“ ni ako se pokvasi ili ako dođe do nagle promene napona na električnoj mreži.

Svaka od tih situacija može prouzrokovati ozbiljan kvar ili oštećenje konektora napajanja, zbog čega smartfon neće moći normalno da radi pošto ne može redovno i nesmetano da puni svoju bateriju.

Srećom, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam može efikasno pomoći da se izborite sa ovim problemom, jer pruža uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 650 mobilnom telefonu.

Tu operaciju za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i krajnje bezbedno (bez rizika po telefon), uz poseban trud da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Microsoft Lumia 650

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Microsoft Lumia 650 smartfonu u našem servisu je povoljna. Vi nam svakako možete pisati preko forme u sledećem odeljku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Za Vašu informaciju, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam rado izaći u susret i pružiti stručnu asistenciju i ukoliko Vam, pored zamene konektora punjenja, bude trebalo dekodiranje telefona, servis mobilnog telefona (efikasno i uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na smartfonima poznatih proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena