Specijalistička usluga zamene oštećenog displeja na mobilnim telefonima jedna je od standardnih intervencija koje već dugi niz godina vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Samo nam se obratite i mi ćemo i zamenu ekrana na Microsoft Lumia 950 mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 950 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 950 je pametni telefon poznate kompanije koji nam u polikarbonatnom kućištu („leđa“ i okvir) i tipičnom Lumia dizajnu donosi odličan kapacitivni 5.2-inčni Amoled touchscreen ekran Quad HD rezolucije (1440 x 2560 piksela), sa ClearBlack tehnologijom (bolji kontrast) i Gorilla Glass 3 zaštitom.

Za rad operativnog sistema Microsoft Windows 10 instaliranog na ovaj uređaj zadužen je šestojezgarni procesor (4×1.4 GHz & 2×1.8 GHz) „potpomognut“ sa 3 GB RAM memorije, a 32 GB interne memorije se microSD karticom može proširiti do 256 GB. Sjajne fotografije i video zapise moći ćete snimiti izvrsnom 20 MP PureView kamerom sa Carl Zeiss optikom, autofokusom, optičkom stabilizacijom slike i trostrukim LED blicem (prednja, selfi kamera ima senzor od 5 MP), dok je za napajanje ovog telefona predviđena baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 950

Polomljen ili oštećen ekran na pametnom telefonu jedna je od stvari koje najviše brinu vlasnike modernih mobilnih uređaja, ali iako to zaista nije nimalo prijatna situacija, mi Vas uveravamo da se i taj problem može rešiti vrlo efikasno i kvalitetno.

Kako prepoznati ovaj kvar na telefonu? Ako Vam je uređaj ispao na beton ili asfalt (ili neku sličnu čvrstu podlogu) ili ste ga nezgodno udarili u displej, velika je šansa da njegov tač skrin više ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili LCD ne prikazuje normalno sliku.

Donesite svoj oštećeni uređaj u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i izvršiti pouzdanu i bezbednu popravku smartfona.

Naši iskusni i dobro obučeni serviseri zamenu ekrana na Microsoft Lumia 950 pametnom telefonu obaviće garantovano sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu), pa će Vaš mobilni telefon ponovo biti potpuno funkcionalan.

Cena zamene ekrana na Microsoft Lumia 950

Zamenu displeja na Microsoft Lumia 950 smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Vi nam slobodno možete pisati putem forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ako Vam trebaju konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pouzdana i kvalitetna zamena ekrana jedna je u nizu specijalističkih usluga servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, a tako uspešno vršimo i druge profesionalne intervencije, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis mobilnih uređaja (efikasno rešavanje hardverskih i softverskih problema) svih proizvođača.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena