Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pruža mnogobrojne usluge i uspešno otklanja kvarove na svim Samsung modelima mobilnih telefona. Samo jedna od njih je operacija zamene ili popravke mikrofona i slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus pametnom telefonu.

Naš dobro obučen i iskusan serviserski tim obaviće ovu uslugu pouzdano, kvalitetno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

samsung j4 plus mikrofon

Samsung Galaxy J4 plus J415

Samsung Galaxy J4 Plus je pristojan pametni telefon sličnih karakteristika kao i osnovni model Galaxy J4 proširen nešto većim IPS LCD kapacitivnim touchscreen ekranom od 6.0 inča.

Odlikuju ga Dual SIM, primarna kamera od 13 MP i selfi od 5 MP, a kada je reč o čuvanju podataka, dolazi u dve verzije u zavisnosti od tržišta (prvoj od 2 GB RAM i 16 GB interne i drugoj od 2-3 RAM i 32 GB interne memorije, obe sa mogućnošću proširenja uz pomoć SD kartice do čak 512 GB ).

Telefon radi na platformi Android 8.1 (Oreo) a kapacitet baterije iznosi 3300 mAh.

Zamena mikrofona i slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus

Problem sa mikrofonom na Vašem Samsung Galaxy J4 Plus telefonu može se javiti usled različitih uzroka a samo neki od njih su popuštanje konektora, ulazak vode u mikrofon, oštećenje nakon pada telefona…

Kao posledica se može desiti da Vas, prilikom poziva ili uspostavljanja veze, sagovornik uopšte ili na trenutke ne može čuti.

Takve probleme najčešće vezujemo za neispravan mikrofon mobilnog telefona, ali je svakako pre intervencije potrebno locirati problem jer postoji mogućnost da je kvar složeniji (kvar na ploči ili audio kolu) te iziskuje i ozbiljniji servis.

Nakon izvršene dijagnostike, uslediće operacija zamene mikrofona na Samsung Galaxy J4 Plus.

Znakovi da Vam je potrebna zamena ili popravka slušalice na Samsung J4 plus lako se mogu prepoznati. U slučaju da nakon poziva i uspostavljanja veze imate problema sa zvukom, bilo da uopšte ne čujete vašeg sagovornika ili je zvuk slab i nije jasan, najverovatnije je potrebna zamena slušalice na Vašem Samsung Galaxy J4 Plus telefonu.

zamena stakla j4 plus

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da probleme sa mikrofonom ili slušalicom na mobilnom telefonu otkloni pouzdano, efikasno i bezbedno po Vaš uređaj.

U našem servisu ćemo Vam veoma posvećeno pružiti specijalističku uslugu zamene mikrofona ili slušalice na Samsung Galaxy J4 Plus pametnom uređaju, a Vi ćete biti zadovoljni profesionalnošću, kvalitetom usluge i najkraćim mogućim rokom popravke

Cena zamene mikrofona ili slušalice na Samsung J4 plus J415

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena