Motorola G4, G4 Plus – zamena ekrana u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Mobilne telefone sa prostranim ekranima treba malo bolje pričuvati od udaraca, ispadanja i sličnih situacija, da ne bi došlo do neželjenog lomljenja ili kvara displeja. Ali čak i ako Vam se nešto takvo desi, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pruži pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ekrana na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus pametnom telefonu.

Motorola G4, G4 Plus – zamena ekrana u servisu Doktor Mobil u BeograduMotorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus su dosta dobri i cenovno relativno pristupačni mobilni telefoni koji u polikarbonatnom kućištu donose velike kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela), koji su zaštićeni Gorilla Glass tehnologijom 3. generacije.

Imaju podršku za 4G (LTE) brzine mreže, OS im je Android 6.0.1 (Marshmallow), a napajaju se preko integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh. Oba modela imaju isti i osmojezgarni procesor (4×1.5 GHz & 4×1.2 GHz), a razlika je u tome što G4 dolazi sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije, dok se verzija G4 Plus proizvodi sa 2, 3 i 4 GB sistemske memorije i 16/32/64 GB skladišnog prostora, kao i čitačem otiska prsta i 16 MP senzorom primarne kamere (u odnosu na 13 MP kod osnovnog modela), dok su selfi kamere na oba uređaja od 5 MP.

Zamena displeja na Motorola Moto G4, G4 Plus

Dobra stvar je što oba ova modela mobilnih telefona imaju poznatu Gorilla Glass zaštitu ekrana, ali ni ona nije stopostotna garancija da neće doći do pucanja ili oštećenja displeja, naročito ako se uređaj ispusti na neku grublju površinu (beton, kamen, asfalt…).

Pri tome se može dogoditi da pukne ili napukne staklo, LCD prestane da prikazuje sliku ili da tač skrin više ne reaguje normalno na dodir, što su sve „simptomi“ koji iziskuju zamenu kompletnog ekrana na smartfonu.

To, naravno, nije nimalo prijatna situacija, ali Vam specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu može pomoći da taj problem rešite uspešno i vrlo pouzdano.

Operaciju zamene ekrana na Motorola Moto G4 ili Motorola Moto G4 Plus mobilnom telefonu naši stručni i iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto G4 i Moto G4 Plus

Postupak zamene displeja na Motorola Moto G4 i Motorola Moto G4 Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da će profesionalna ekipa servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dati sve od sebe da uspešno reši svaki problem koji imate sa pametnim telefonom, a osim opisane zamene ekrana, pouzdano vršimo i dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.