Motorola Moto M – zamena ili popravka konektora punjenja

U slučaju da na svom „mobilnom ljubimcu“ imate problem sa neispravnim konektorom napajanja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam uspešno i efikasno može pomoći da ga rešite. Dobro obučena i vrlo iskusna ekipa naših servisera operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto M mobilnom telefonu vrši garantovano sigurno i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na Motorola Moto M – Doktor MobilMotorola Moto M je kvalitetno izrađen mobilni telefon (tzv. fablet) metalnog kućišta koji se može pohvaliti prostranim 5.5-inčnim Full HD ekranom osetljivim na dodir i podrškom za hibridni Dual SIM, a tu su i osmojezgarni procesor brzine 1.95 GHz ukombinovan sa 3 ili 4 GB RAM i 32/64 GB skladišne memorije (poseduje i microSD slot za kartice do maksimalnih 256 GB), kao i kamere sa senzorima od 16 MP (primarna, sa faznim autofokusom, LED blicem i drugim funkcijama) i 8 MP (prednja).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 6.0.1 (Marshmallow), ima i brz čitač otiska prstiju, a za napajanje ovog uređaja je predviđena integrisana (Non-removable) baterija kapaciteta 3050 mAh, koja će mu, uz uslov da je na smartfonu sasvim ispravan konektor punjenja, pružiti pouzdanu autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto M

Sa osetljivijim komponentama mobilnog telefona, među kojima je i konektor punjenja (napajanja), treba pažljivo postupati da se u nekom trenutku ne bi oštetile ili pokvarile i tako onemogućile normalan rad uređaja (koji ne bi mogao da valjano puni bateriju).

U „rizičnije“ rukovanje spada grubo kačenje smartfona na punjač (na taj način mogu nastati mehanička ili fizička oštećenja), a slične posledice mogu proizvesti i prodor tečnosti u taj deo telefona, kao i nestabilan napon na električnoj mreži.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je u takvoj situaciji Vaš pouzdan „saradnik“ koji će obaviti stručnu dijagnostiku i na osnovu nje zamenu ili popravku konektora punjenja na Motorola Moto M pametnom telefonu.

Ovaj postupak sprovešćemo veoma sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon) i naravno u najkraćem vremenskom roku koji u realnosti bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto M

U Doktor Mobil servisu cena zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto M smartfonu je povoljna. Slobodno nam pišite preko formulara koji ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, a možete nas i jednostavno pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U nizu profesionalnih usluga koje uspešno i kvalitetno pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim navedene operacije, nalaze se i dekodiranje Motorola telefona, kompletan servis Motorola mobilnih telefona (efikasno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na smartfonima ovog brenda), kao i zamena baterije na mobilnom telefonu.